Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta Jevreji misle o Isusu , hriscanima , vaskrsenju ....  (Pročitano 17311 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49907
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
@sazda89mk@hotmail.com

Не капирам шта хоћеш да кажеш. Па и да су сви Јевреји до задњег човјека изгинули опет би то била мала бројка у односу на број погинулих Словена. Јер су Словени скуп многих народа, и има их далеко више него Јевреја. Без обзира на то, мора се признати да су и Јевреји као нпр. Срби или Македонци у Другом свијетском рату поднјели огромне жртве . А зашто је изгинуло толико Словена? Па опет су, (колико се год то нама не свиђало) једним дјелом и сами Словени  криви. Руси су нпр. масовно гинули због Стаљинових чистки (читај због комунизма)... Па чак је будалаш и жене слао на прву линију.... Срби су опет забили Хитлеру прст у око рушењем претходно прихваћеног споразума. Како објаснити да је Бугара страдало свега  пар десетака хиљада, док се српске жртве броје у стотинама хиљада? Можемо ми мислити да су Јевреји иза свега тога.Па чак и да стоје иза сваке те ситуације појединачно. Али опет смо у свему томе више ми криви што смо допустили манипулацију, него сами Јевреји који само користе нашу неспособност и слабости.

Jevreju troluju Evropu jos od kad su izmislili hriscanstvo. Kada evropljani to shvate onda tek mozemo da pricamo dalje.

Јевреји "торлују" Европу!?  Smile

Још један национал-социјалиста бф-овог калибра.  Smile
« Poslednja izmena: 13. Avg 2011, 22:32:59 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Hocu da kazem da Jevreji imaju plan i polako ga ostvaruju, Marco V se malo grubo izrazio ali to je nazalost tacno svojom slobodnom ljubavju i njihovim napredkom koji nije nikakav napredak vec nastranost.
Da Marco V molim te odgovori mi zasto Jevreji toliko mrze Hriscanstvo i Hrista kada je sve to jevrejsko?
« Poslednja izmena: 13. Avg 2011, 22:34:07 od sazda89mk@hotmail.com »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49907
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
@sazda89mk@hotmail.com

'Ајде ми одговори на једно питање. Да ли Македонци признали Косово као независну државу, или су то урадили Јевреји у има читаве Македоније?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Makedonski narod nikad ne bi priznao Kosovo kao drzavu vec su to ucnili politicari koji su pali pod velikim jevrejskim pritiskom.
Frankfurtska veza ha,ha DEUCHE VELE.Od Nemaca,Rusa i Spanaca sve zavisi a Rusi i Spanci su jedini narodi u Evropi koji jos uvek nisu okupirani od Jevreja a Nemci uz sve muke se nekako drze i zato Respect za Nemce.
Nemci kao predstavnici Germana,Rusi kao predstavnici Slovena  i Spanci kao predstavnici Latina cine okosnicu  Arijevske -Hriscanske -Bele rase a kao sto se zna Arijevci se dele na Germane,Slovene i Latine.
Ajde devojke ukljucite se malo u diskusiiju ,ako neka pametno misli dobice mozda moj broj telefona  he,he.Ja necu da se hvalim  mojom lepotom jer je to neukusno ali kazu da sam veoma duhovit i veliki lik pa dame mozete da upoznate likcinu od coveka,he,he
Marco V bio bi ti mnogo zahvalan kada bi mi odgovorio na pitanje zasto Jese mrze Hriscanstvo,razumem te brate,znam da si kivan na Boga zbog nepravdi i losih stvari koji se desavaju u svetu, ima izreka cudni su putnjevi gospodnji ali  ja imam jednu teoriju koju nemogu sada da kazem samo trazim obnjasnjenje,pozdrav brate.
« Poslednja izmena: 13. Avg 2011, 23:35:09 od sazda89mk@hotmail.com »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Nokia zvrr
Istrošile su mi se baterije u daljinskom. Prokleti Jevreji!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
E odgovori mi Slavko za rec burek molim te bas me zanima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Nokia zvrr
Znaš i sam da postoje stvari o kojima se ne priča. A već sam ti rekao o kakvom forumu se radi... Ne želim da ugrozim svoju poziciju ovdje, nadam se da ćeš me razumjeti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Aaaa razumem te  a samo mi odgovori da li su ljudi ovde cisti Juden?
100% Jevreji i da li su svi,bio bi ti mnogo zahvalan.
« Poslednja izmena: 13. Avg 2011, 23:51:44 od sazda89mk@hotmail.com »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Nokia zvrr
Pa, čim sam ovako tajanstven.. Valjda su neke stvari jasne. Uhh, previše sam rekao, ćutim od sad!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
I ko je sada Nacista  he,he.
Pa ni ja nisam mnogo rekao o njima,rekao sam neke cinjenice koje su manje ili vise poznate na vreme si mi rekao neke stvari razzummmesss  me brraaatttteee ja znam sta ti znas  a ti znas sta ja znam a pitanje da li  se to odnosi na Jevreje a brate veruj mi mnogo znam,sada shfatam tvoju igru.
Znam zasto si tajanstven razumes me brate ako me shfatas znas o cemu pricam?
« Poslednja izmena: 14. Avg 2011, 00:00:43 od sazda89mk@hotmail.com »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.