Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 22:20:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li depilirate "intimnu zonu"?
Da
64%  (16)
Ne
36%  (9)
Ukupno glasova: 25
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta je za vas "intimna higijena"?  (Pročitano 32671 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia 6630, valjda
Ja imam dugu kosu. Uredan sam. Smile I to poviše. Smile

A ne, ne, ne...  Smile
Nemoj da kvarish stereotipiju...  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Samsung SGH-E590
Samo vi nosite dugu kosu, pa kad vas savata sa ledja neka pijana budala nemoj njega da krivite. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
Meni je brate kosa do ramena, ne do guz'ce. Smile
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia 6630, valjda
meni malo preko ramena, al je zato masna... sija se na suncu... i mirishe na crni luk i zaprshku od sarme... i brkovi isto tako... a zube sam oprao pre tri godine...

Samo vi nosite dugu kosu, pa kad vas savata sa ledja neka pijana budala nemoj njega da krivite. Smile

Shto je moj drug govorio: Nije problem ako ti se desi problem je ako ti se svidi...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Sony 
decko, to sto si se ti pronasao u mom postu koji nema apsolutno nikakve veze sa tobom, to nije moj problem

pominjanje mog privatnog zivota, sa druge strane, samo pokazuje nivo osnovne skole gde si ocigledno stao sa razvojem  Smile  

Sve bi to bilo tačno, možda, verovatno ne... Dokaz da daješ neke kvazi stavove, pošto si pod nickom i na forumu si, a da to nema nikakve veze sa tvojim životom si pokazala u prvom postu kada si se šokirala da neko zna malo više o tebi nego što si se nadala, da je neko dokazao da kada se tvoj stav upari sa tvojim privatnim životom on ne da ne dokazuje ništa, nego pokazuje koliko si kontradiktorna sama sebi i onome što si pisala. Šah - Mat! Sajonara Smile

OnTopic

neurednost je odlika visoko inteligentnih ljudi  Smile Smile

Zapravo i nije, Ainštajn je nosio isti džemper, pantalone i cipele. Kada su mu otvorili orman shvatili su da samo to ima, što je on opravdao stavom: "Da ne moram da razmišljam šta ću danas obući".

Drugo to što Munka navodi, vezano za muškarce, je totalno netačno. Istina je da postoje i muški i ženski koji smrde, a to je i zbog genetike (recimo više znojenja), i zbog toga šta su jeli i pili tokom dana, i gde su sve bili (vozili se prevozom, bili na mestu gde se dosta pušilo cigara itd.). Dakle to za sam smrad je široka priča i opet ima lek:

Ja se recimo dosta znojim genetski, i tuširam se barem jednom dnevno, perem kosu 3 - 4 puta nedeljno itd. Znam svoje slabosti kada je u pitanju higijena i radim na tome da ne izgledam zapušteno. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
ne mogu da smislim muskarce sa dugom kosom.. bolje bih podnela dlakavo cudoviste nego nekog kosijanera .. a svi koje znam sa duzom kosom su neuredni do bola  Smile

znojav pazuh i smrad je izgleda obrnuto proporcionalno napretku tehnologije, jer sve vise muskaraca sve vise smrdi.. da ne pricam o vodici za ispiranje usta, za to nisu culi  Smile odes u klub i morad da stavis gas masku da bi mogla da obavis razgovor sa nekim individuama.. brate blam  Smile

tako da, ako su dole obrijani, a gore poseduju navedene osobine, to je onda dzabaaaaa ooooo dzaaabaaaaaa  Smile

pa dobro koliko vise prozivanja,ocito se druzis sa nakazama.Sta da kazem,pokusaj promijeniti drustvo ili izbjegavati kosijanere.Imaju zene koje su zarasle u mjestu pa ne kazem da su sve takve.Imaju zene koje vole zivot,ne kazem da su sve takve.Postoje zene koje znaju biti idealne u seksu pa ne smeta sto bazdi istim iz usta ili nisu dobre u seksu pa djaba istim sto svetom vodicom se zaljevaju.
Da li si nekada imala vezu sa kosijanerom,da li te povrijedio na neki nacin pa tako pises za ljude koji imaju duzu kosu...
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia 
ne mogu da smislim muskarce sa dugom kosom.. bolje bih podnela dlakavo cudoviste nego nekog kosijanera .. a svi koje znam sa duzom kosom su neuredni do bola  Smile

znojav pazuh i smrad je izgleda obrnuto proporcionalno napretku tehnologije, jer sve vise muskaraca sve vise smrdi.. da ne pricam o vodici za ispiranje usta, za to nisu culi  Smile odes u klub i morad da stavis gas masku da bi mogla da obavis razgovor sa nekim individuama.. brate blam  Smile

tako da, ako su dole obrijani, a gore poseduju navedene osobine, to je onda dzabaaaaa ooooo dzaaabaaaaaa  Smile

priznaj da mrzis kosijanere jer svi oni imaju bolju i zdraviju kosu od tvoje  Smile

ko sto rekoh,znojav pazuh - ljudi izmislili lideru,da radis na bausteli u kataru 13 sati opet ces mirisat ko apoteka  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Valkira

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 2897
Zastava Loznica
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Pa nije tako..
Moj bivši dečko je imao dugu kosu ali je bio picajzla nenormalna..
Tuširao se svaki dan minimalno sat vremena..
Ja izneverovala  Smile
IP sačuvana
social share
Mi bajkeri barabe smo teške, koja ne da, ide kući peške.
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
E viš, tako i ja. I kosu perem svaki dan. Smile
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Pa nije tako..
Moj bivši dečko je imao dugu kosu ali je bio picajzla nenormalna..
Tuširao se svaki dan minimalno sat vremena..
Ja izneverovala  Smile
E viš, tako i ja. I kosu perem svaki dan. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 22:20:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.