Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta je Tuđman rekao pred Oluju  (Pročitano 25990 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Evo obećajem da više ne idem u off...no samo želim reći da i SF-u također smeta što ja kao neću priznati da sam Srbin, i zato mi je valjda već 10. puta odbio personalizirani avatar. No nema veze, i ovaj crni je za nas Hrvate ko stvoren  Smile

I na kraju se pitas zasto te banuje neko?
Pa kazemo mi da si ti Ustasa (a sto je najtuznije Srbin) a ti se nesto pravdas.
Ovaj tvoj off necu brisati da vide ljudi sta govoris da ne bude posle da mi lazemo nesto  Smile
« Poslednja izmena: 25. Apr 2007, 12:57:35 od Mistreated »
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Zadnja opomena ! ! !
Back on topic

Jos jedan off i tema ide pod kljuc.Nemoj da vas Vlado smiruje  Smile

P.S. Ja sam kriv sto sam poceo sa off-ovima,mislim da bi Vlado prvo mene trebao smiriti  Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Tema je super , sad su najjači oni gubitnici koji misle u ovome ušićariti svojih 5 minuta slave , ali nema im od toga ništa .... mislim na Savu štrbca & Co  Smile Smile

Pita li se itko šta se dešavalo u toj Krajini do ljeta 1995 , to su svi nešto pozaboravljali  Smile

IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson k750i
Tema je super , sad su najjači oni gubitnici koji misle u ovome ušićariti svojih 5 minuta slave , ali nema im od toga ništa .... mislim na Savu štrbca & Co  Smile Smile

Pita li se itko šta se dešavalo u toj Krajini do ljeta 1995 , to su svi nešto pozaboravljali  Smile

Sporadicni napadi hrvatske vojske i nekoliko zlocina na podrucju sevrne dalmacije i like od strane iste
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
zamisli da se Madjari nešto uskurče i protjeraju 180 000 Srba iz vojvodine i osnuju SAO Madjarsku .......  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
mislim ljudi moji preko Drine, što se toliko kukate nad tom Olujom. Izgubili ste. Nekad dobijete, nekad izgubite, mada je kod vas slučaj da češće gubite jer idem glavom kroza zid. Zaboravite to idemo dalje...jebiga... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson k750i
zamisli da se Madjari nešto uskurče i protjeraju 180 000 Srba iz vojvodine i osnuju SAO Madjarsku .......  Smile
Zamisli da hrvatski narod resi da se odvoji (osnuje svoju drzavu) od drzave u kojo zivi i povede sa sobom preko 500.000 Srba koji tu zive ,u nekakvoj novoj zemlji gde im se nudi da budu gradjani drugog reda,gde se velica NDH,ustastvo....(ne mislim da je danas Hrvatska takva,pricam o '90,91).
Sta su Srbi trebali da urade?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Po toj logici Henri zbog Srba Hrvatska onda nikad ne bi imala pravo na samostalnost i suverenost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Zamisli da hrvatski narod resi da se odvoji (osnuje svoju drzavu) od drzave u kojo zivi i povede sa sobom preko 500.000 Srba koji tu zive ,u nekakvoj novoj zemlji gde im se nudi da budu gradjani drugog reda,gde se velica NDH,ustastvo....(ne mislim da je danas Hrvatska takva,pricam o '90,91).
Sta su Srbi trebali da urade?

Jel ti misliš da je moguće povampirit ustaštvo na kraju 20 . stoljeća i da bi to svijet gledao skrštenih ruku ?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson k750i
@Cornix
Jedna drugacija Hrvatska verovatno da,a ona iz '90,'91 nikako ne....
Ne zaboravi da su Srbi ucestvovali(ako ne i vise od Hrvata) u stvaranju avnojevske Hrvatske,na cijim se granicama poslednjih godina toliko insistira,ali nazalost bez tih istih Srba

@Nikola34
Sta bi bilo da je bilo...Mi Srbi smo imali jako losa iskustva sa ustastvom da bi cekali da nas svet tad zastiti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.