Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta je Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju (SSP)  (Pročitano 29810 puta)
Zvezda u usponu

ja sam musko-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1673
Zastava nedodjija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
SonyEricsson f500i
to je ono zasta boza i boki silje olovcice,ali nece im proci,ne,ne.
IP sačuvana
social share
volim i ja vas .... 90.1 fm
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 665
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

Кажу ССП не доводи у питање територијални интегритет Србије? То би онда значило да је већина чланица прекршила тај ССП (јес' да он није потписан, али потписом би и зваанично прекршил уговор), а и то би значило да је ЕУ слањем мисије такође прекршла тај ССП. Хммм Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M

Кажу ССП не доводи у питање територијални интегритет Србије? То би онда значило да је већина чланица прекршила тај ССП (јес' да он није потписан, али потписом би и зваанично прекршил уговор), а и то би значило да је ЕУ слањем мисије такође прекршла тај ССП. Хммм Smile

pa ja sam pitao jos ranije za pomoc a niko mi nista ne kaze. reko danas sam kupio kola od jednos nemca pa me zanima da li u ugovor o kupovini treba da unesem odredbu da je kosovo deo srbije? ako neko moze da mi pomogne - hvala!
IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung 

pa ja sam pitao jos ranije za pomoc a niko mi nista ne kaze. reko danas sam kupio kola od jednos nemca pa me zanima da li u ugovor o kupovini treba da unesem odredbu da je kosovo deo srbije? ako neko moze da mi pomogne - hvala!

Tesko tebi neko na forumu moze pomoci?!  Smile
Doduse, mozda i ima neki psihijatar?!  Smile

Poredjenja su ti, ekstra care!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy IIs

Definitivno, bez toga ne potpisuj ugovor. Takođe traži od nemca sledeće:
- ugovor mora biti napisan samo ćrilicom na Srpskom jeziku.
- ako Nemac nezna srpski -> ništa od ugovora
- ako se Nemcu ne dopadne Cecina muzika -> ništa od ugovora

Smile Smile
« Poslednja izmena: 19. Apr 2008, 23:59:47 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Srbija je jasno rekla EU da neće priznati Kosovo.

Vlada i skupština mogu da usvoje rezoluciju u kojoj će jasno dati do znanja celom svetu da potpisivanjem međunarodnog sporazuma poput SSP ne znači odricanje od Kosova. Sve je stvar samo dobre volje i diplomatske veštine.

Mi treba da vodimo mudru politiku i da maksimalno koristimo sve mogućnosti koje nam se pružaju da napravimo naprednu, bogatu i prosperitetnu državu.

Можемо (и треба, да не буде забуне), да раструбимо то целом свету. Али, када се једног дана неко позове на ССП :

- Када сте потписали ССП, Косова је била независна. Што сте потписивали, кад сте то знали?
- Али, ми смо јасно рекли целом свету...
- Лепо од вас. Али, потпис је потпис. Потписом сте признали фактичко стање. Шта сад хоћете?

Panini,

Pročitao si SSP.

Niko ne može da kaže na osnovu onoga što tamo piše da je Kosovo nezavisno i da Srbija pristaje na nezavisnost Kosova zato što je potpisala SSP.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser

Dimitrije Boarov   
17.04.2008.

Možda je ludo reći, ali jedino što bi uoči majskih izbora trebalo da ohrabri demokratski blok to je histerična panika koju su narodnjaci i radikali pokazali povodom glasina da će Srbiji 28. aprila možda ipak biti ponuđen na potpis Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju sa Evropskom unijom. Znači, oni se i dalje plaše zavodljivosti Evrope kod ovdašnjeg stanovništva, mada se antievropska propagandna kampanja, sa malim prekidima, u Srbiji vodi već dve decenije, a u jednoj dublje obrazloženoj istorijskoj analizi moglo bi se dokazati da je reč i o vekovima.

Na primer, još prilikom političkih rasprava u Narodnoj skupštini 1881. o tome da li je Srbiji potreban ugovor sa Generalnom unijom iz Pariza o zajmu za gradnju železničke pruge između Beograda i Niša, poslanik radikala pop Milan Đurić je rekao: "Jer amanet je naših dedova da raskomadano Srpstvo ujedinimo; no ako se ovaj ugovor primi, onda će se teško moći izvršiti taj amanet naših pradedova o ujedinjenju naše potlačene braće, jer duž železničke pruge podići će se 34 stanice, to jest toliko kolonija tuđih narodnosti i tuđih ideja. Sem toga tu će se navući stranački fabrikanti i svakojake krpetine i s njima će se otvoriti trgovina, a našem narodu nije amanet prađedovski da trguje i da se obogaćava, no da sveti Kosovo!"
« Poslednja izmena: 20. Apr 2008, 00:31:09 od munlajt »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Niko ne može da kaže na osnovu onoga što tamo piše da je Kosovo nezavisno i da Srbija pristaje na nezavisnost Kosova zato što je potpisala SSP.

A jel mozes ti da kazes da clanice EU postuju sporazum koji su parafirale a sad bi i da potpisu? Da li one postuju rezoluciju 1244 koju su se obavezali da ce postovati u SSP?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Citat
A jel mozes ti da kazes da clanice EU postuju sporazum koji su parafirale a sad bi i da potpisu? Da li one postuju rezoluciju 1244 koju su se obavezali da ce postovati u SSP?

ajde sada svi da placemo i da ih gadjamo zveckom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Pa cekaj covece, kako mozes da potpisujes nesto, kad druga strana otvoreno govori da nece postovati to sto potpisuje!?
 Smile Smile Smile

Citat

E vidis, kad ti taj Nemac kaze:"Ovaj deo gde ti meni dajes pare ja cu ispostovati, ali onaj deo gde ja tebi dajem kola necu!" a ti ipak potpises kupoprodajni ugovor, onda mozes da budes tako vickast sa tim tvojim zveckama!...do tada  Smile
« Poslednja izmena: 20. Apr 2008, 01:31:58 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.