Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta je potrebno....i kuda ide internet?  (Pročitano 1424 puta)
30. Maj 2007, 15:54:52
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7
Jedan sajt?Sta nam je sve potrebno?Naravno sad bih mogao da zalepim brda i brda sarolikih ideja nadjenih na internetu.Mada pitanje koje covek sebi treba da postavi pre nego sto se upusti u avanturu pravljenja nekog sajta,portala,foruma etc ...e a sta ce mi to?Koji je cilj?Koliko cu da ulozim?Koliko vremena imam?
Toliko ima sajtova danas da bukvalno otkucate sta vam padne napamet.com i eto ga.Mada da li je to dobro?Da li ce internet pasti u reon zute stampe ili ne?Vec danas na mnogim jakim sajtovima kad se diskutuje o necemu i poziva na izvor ........taj izvor je sumnjivog karaktera.

Vase misljenje?
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Moje misljenje je da mi nije bas najjasnije o cemu pricas Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7
Koliko ce internet biti pouzdan izvor "istinitih" informacija.Nesto kao TV u pedesetim godinama proslog veka.Bio je super stvar dok nije pocela propaganda i zloupotreba.Onaj deo o sajtu sam napisao samo da bih objasnio sustinu lakoce dizanja neke svoje stranice na webu.Mada koliko je kvalitetna to je pitanje.Aj da ne davim..........pitanje je da li ce internet za koju godinu biti u fazonu "zute stampe"(rekla kazala pa baciti u vodu) ili stvarno neiscrpni izvor pravih informacija?

Valjda sam sad bio razumljivljiji. Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Koliko ce internet biti pouzdan izvor "istinitih" informacija.
Koliko su novine pouzdane? Ima ih milijarde, svako moze objaviti svoj tekst u nekom prikladnom nedeljniku ili mesecniku.
Koliko je televizija pouzdana? Svi mocnici od svetskih do lokalnih imaju po neku....
Koliko su knjige pouzdane? Svako za par stotina dolara moze izdati sta god hoce...
etc...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 354
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Apsolutno DA!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

will someone put this retard out of his misery

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 98
Zastava BLOK 45
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson T610
Svuda imas i istinitih informacija i gomilu lazi i u knjigama, novinama, TV-u i na internetu.

Jedino treba da znas da razlikujes istinu od lazi, onda nacin na koji dolazis do informacija nije bitan
IP sačuvana
social share
I wasn't born with enough middle fingers!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7
Ma pazi ovu temu sam postavio jer sam trazio nesto o Nuklearnoj Fusiji.Na 50 sajtova ...valjda "naucnih" je bilo 50 razlicitih teorija i objasnjenja.Pa sad gledaj da se tih 50 sajtova poziva na nekih jos 200 sajtova kao izvore.Pa tih 200 sajtova se poziva na neke knjige clanke etc,kad na kraju skapiram da su izdavaci tih knjiga ustvari jedni debili poznati po sirenju gluposti,zutih clanaka i slicno.Prosto sam se zapitao dali je ovo sve potrebno.Zar nije bolje da postoji neka cenzura.....pa ne moze svaka duda da otvori sajt sa svakavim sadrzajem.Mislim ne trazim fakultet od autora ...prosto cinjenice o tekstu ili sadrzaju sa njegovih strana.Nekad je to bilo mnogo lakse ....sad za najobicniju pretragu ti izadje brdo slicnih ili istih clanaka.... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Citat
Zar nije bolje da postoji neka cenzura...
Chvorovic & Co.?

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
@Herros
Ima fuzija i fisija. Tvoje jedno izmenjeno slovo stavlja u nedoumicu. Razlika je ogromna.
Ali hteo bih da se nadovezem na tvoje pitanje i na odlican odgovor koji ti je fighter dao.
Dakle ja sam isao na dosta siteova o alternativnoj energiji.
Prodjes nekoliko stotina i nadjes dva dobra. Recimo o energiji vetra ima na stotine siteova ali samo jedan kompletan. Bar sam ja nasao jedan na kojem se mozes informisati o svemu ili si upucen dalje.
Zasto? Zato sto velika vecina je komercijalna i stoga gleda da te nevede na kupovinu. Pocne pricam ti pricu, citas nesto sto ti vec znas i onda bum: kupi knjigu, daj da ti izracunam, vrsimo sve usluge, montiramo, pouzdani smo itd itd.
Jak site, moze tim da uradi a ne jedinka, jer jedinka ma koliko dobra bila ne moze postici.
Da bi radio tim, mora neko da finansira, a to nisu male pare.
Tako recimo da bi ti 'pevao' Betoven kao Palmi, onda moras da znas i ko je i sta je komponovao i da odmah razlucis dal je njegova simfonija ili nije.
Tako ti je i sa internetom. Cyber je za sve dostupan, a oni koji se traze se nadju (tu mislim i na prave informacije).
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

"Life begins at the end of your comfort zone."

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 304
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy Note 3
Citat
pitanje je da li ce internet za koju godinu biti u fazonu "zute stampe"(rekla kazala pa baciti u vodu)

Već je. Nažalost
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.