Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta je gore - fizička ili emotivna prevara?  (Pročitano 40282 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 39
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ja mislim da posle emotivne prevare veza mora puci ,a posle fizicke moze da bude osvezena !   a sta je gore nisam sigurna  Smile
« Poslednja izmena: 16. Feb 2010, 21:37:17 od yokayoyo »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Meni je u glavi uvek nekako gora pomisao na fizicku jerbo to negde predstavlja nasu nesposobnost(ili manjak zelje) da se iskontrolisemo u nasim cesto povrsnim trenutnim zeljama i porivima(hirovima) koji nam nisu nesto bitni a na duze staze mogu sjebati nesto dobro sto imamo. Uostalom, sta znaci emotivna prevara?Meni je prevara nesto sto se sprovede u delo, dok je to nesto sto je u glavi kao sto je emotivna prevara i dalje na nekom teoretskom nivou, nije nesto sto je uradjeno direktno protiv nas - a mnoge stvari koje su nama u glavi vrlo lako prodju ako ih ne podgrevamo ili ako ih jednostavno iskuliramo.
Sigurno svi mi imamo neke periode kada makar na sekund pomislimo sve i svasta u glavi. Nekome to prodje, nego ne moze(ili ne zeli) da izdrzi.

U praksi, zasto mi je gora fizicka prevara od emotivne - Kad je varanje emocijama u pitanju, to je nesto protiv cega mi tesko idemo. Na primer, decko raskine sa mnom zato sto se zaljubio u drugu ribu i sta ga ja znam. Ok, grozan scenario, ali jebiga, zaljubljenost je u pitanju, to se desava mimo nase volje bili-ne bili sa nekom osobom..Ali fizicka prevara mi je gora jedno 20X bas zato sto se odvija iz tih povrsnih razloga koji su samo stvar volje i niceg drugog(Hocu da prevarim ILI necu da prevarim)...Mislim, cemu ja da se nadam, kakvoj vezi ili kakvom odnosu sa nekom muskom osobom ako se vec toliko lako pada na neciju lepotu ili atraktivnost, a uvek ce biti nekog ko je lepsi, zgodniji, bolji od nas(i da, shvatam da tu nije stvar samo u fizickom izgledu neke osobe, ali eto, neko uzbudjenje, nesto novo, razbijanje ''monotonije''?

I da, samo da naglasim da ovo nije pljuvanje po prevari ili ljudima koji istu vrse  Smile  Posto cinjenica jeste da mnogi ljudi prosto ne mogu da budu toliko posveceni jednoj osobi ali i pored te cinjenice i tog saznanja da su ljudi prosto takvi, prevara - bilo kakva - je uvek samar za nas, pogotovo ako se trudimo oko tog nekog..
« Poslednja izmena: 16. Feb 2010, 23:55:38 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
i ono kad kazu da je fizicka prevara laksa jer je to bila samo strast i nije mu ta neka nista znacila. pa jbt zamisli koliko te taj fraer cjeni kad te prevario s nekom koja mu apsolutno nista ne znaci nego je eto htio samo da se isprazni  Smile

ovako, zaljubio se, stalo mu je do nje, pa ajde sta, bar su neke emocije upletene. a fizicko ispraznjivanje s nekim ko mu je bitan ko lanjski snijeg, a vamo me kao voli .. . Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7

ljudi su bioloshki uslovljeni da teze prihvataju fizichku prevaru (a ovo se posebno odnosi na mushkarce  Smile ) . to je sve povezano s prenoshenjem gena na potomstvo . emocije kao takve su ipak vishe u domenu teorije   ,shto reche ova alienka  Smile .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Meni je u glavi uvek nekako gora pomisao na fizicku jerbo to negde predstavlja nasu nesposobnost(ili manjak zelje) da se iskontrolisemo u nasim cesto povrsnim trenutnim zeljama i porivima(hirovima) koji nam nisu nesto bitni a na duze staze mogu sjebati nesto dobro sto imamo. Uostalom, sta znaci emotivna prevara?Meni je prevara nesto sto se sprovede u delo, dok je to nesto sto je u glavi kao sto je emotivna prevara i dalje na nekom teoretskom nivou, nije nesto sto je uradjeno direktno protiv nas - a mnoge stvari koje su nama u glavi vrlo lako prodju ako ih ne podgrevamo ili ako ih jednostavno iskuliramo.
Sigurno svi mi imamo neke periode kada makar na sekund pomislimo sve i svasta u glavi. Nekome to prodje, nego ne moze(ili ne zeli) da izdrzi.

U praksi, zasto mi je gora fizicka prevara od emotivne - Kad je varanje emocijama u pitanju, to je nesto protiv cega mi tesko idemo. Na primer, decko raskine sa mnom zato sto se zaljubio u drugu ribu i sta ga ja znam. Ok, grozan scenario, ali jebiga, zaljubljenost je u pitanju, to se desava mimo nase volje bili-ne bili sa nekom osobom..Ali fizicka prevara mi je gora jedno 20X bas zato sto se odvija iz tih povrsnih razloga koji su samo stvar volje i niceg drugog(Hocu da prevarim ILI necu da prevarim)...Mislim, cemu ja da se nadam, kakvoj vezi ili kakvom odnosu sa nekom muskom osobom ako se vec toliko lako pada na neciju lepotu ili atraktivnost, a uvek ce biti nekog ko je lepsi, zgodniji, bolji od nas(i da, shvatam da tu nije stvar samo u fizickom izgledu neke osobe, ali eto, neko uzbudjenje, nesto novo, razbijanje ''monotonije''?

I da, samo da naglasim da ovo nije pljuvanje po prevari ili ljudima koji istu vrse  Smile  Posto cinjenica jeste da mnogi ljudi prosto ne mogu da budu toliko posveceni jednoj osobi ali i pored te cinjenice i tog saznanja da su ljudi prosto takvi, prevara - bilo kakva - je uvek samar za nas, pogotovo ako se trudimo oko tog nekog..
Osmica objasnila.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 

ljudi su bioloshki uslovljeni da teze prihvataju fizichku prevaru (a ovo se posebno odnosi na mushkarce  Smile )
Ovo potpisujem. Smile Mislim da zene varaju vise emotivno od muskaraca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG Frizider
Варање је одраз слабости, вараш јер си пичка јер не смеш да ризикујеш и окончаш везу коју имаш ради неког другог. Ту говорим о варању које има и бар делић емотивног карактера. И то је боља варијанта, значи пичка али опет некако везано за људски карактер. Људски, не анимални порив јебања са стране јер си напаљена прсотина. Ето, то су неке моје дефиниције и да се оградим не осуђујем али и не могу да прихватим тако нешто као здраво за готово и логично и природно.

Емотивно без физичког шта значи? Свако је много пута пожелео или имао симпатије или флертовао са трећим људима али ако се зна граница ако имаш иоле поштовања према парнеру нећеш дозволити себи претерано упуштање. Али може да боли веома и када се призна, врло слично физичкој превари, некако дубље боли јер немате тај луксуз афекта и реаговања за разлику од праве физичке преваре.

Eyes Wide Shut 

Do you....
Do you remember
last summer at Cape Cod?
Do you remember one night
in the dining room...there was this young naval officer...and he was sitting near our table with two other officers?
No The waiter brought him a message,
at which point he left.                   
Nothing rings a bell?
Well...I first saw him that morning in the lobby. He was checking into the hotel...and he was following the bellboy with his luggage...to the elevator. He glanced at me as he walked past.
Just a glance. Nothing more. But I could hardly...move.                   
That afternoon...
...Helena went to the movies with her friend...and you and I made love. And we made plans about our future......and we talked about Helena. And yet...at no time...was he ever...out of my mind. And I thought if he wanted me...even if it was only...for one night...l was ready to give up everything.                   
You. Helena. My whole fucking future. Everything.
And yet it was weird, because at the same time you were dearer to me than ever. And at that moment, my love for you...was both...tender and sad.

I barely slept that night......and I woke up the next morning in a panic. I didn't know whether I was afraid that he had left or that he might still be there. But by dinner......I realized he was gone......and I was.....relieved.

Неке ствари ипак треба задржати за себе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Jel se u prevaru racuna oralni seks?
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Pa, da  Smile

Zavisi kako za koga, neki to gledaju malo sire...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
svaki fizicki kontakt osim "uhvati se da te prevedem preko bare" i " Ja cu te spasiti (vestacko disanje posle sat vremena davljenja) je prevara. U mnogim slucajevima i ovo prvo (akos e ne uFatis gde je preporuceno)  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.