danas sam bila u hramu sv. save posle dosta godina i mogu da kazem da zaista deluje impozantno iznutra.. svaka cast tim ljudima koji su to izgradili ne znam sta konkretno religija unosi u tu impozantnost, ali cinjenica je da sama gradjevina izaziva u coveku neke emocije.. stvatno ce biti remek delo kad ga zavrse .. i iznad i ispod zemlje
To je tvoje subjektivno misljenje. Religija je sistem verovanja u nepostojece, crkva je institucija tog verovanja. Religija u tu " impozantnost " unosi verovanje u nepostojecu vrednost te gradjevine i njene " impozantnosti ". Sta god da definisemo kao " dobro " mora vaziti za sve ljude da bi moglo da bude " dobro ", kao sto je slucaj sa definisanjem svega ostalog sto vazi za sve ljude. Crkva/ religija / sistem verovanja u sebi nema nista sto je objektivno dobro, nikada nije donela objektivno dobro, niti ce ikada doneti objektivno dobro.
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije. Jewpiter Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis. Jewpiter
How much cocaine did Charlie Sheen take ? Enough to kill two and a half men. Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "