Sad ima pored imena korisnika , onaj fazom palac okrenut prema gore i prema dole! Rzumijem ja tu simboliku, ali zar to nije diskriminacija! Pa hoćeš li ti gazda to uvoditi, pošto vidim da se to pojavljuje masovno na drugim forumima!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ma da, baš mi je drago zbog gazdinog odgovora! Nije da sad strahujem, ali i ne podržavam takav vid ocjenjivanja! Ne trbeaju meni brojek, a ni drugim korisnicima da bi znali da su uvaženi na nekom forumu! To se potvrđuje kvalitetom postova i osmijehom korisnika ili kad ti se zahvale na pp i drugo!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!