Gde ste bre ljudi ??? Sta je bre ovo ??? Mene nema 7-8-9 dana a vi se raspisali kao majmuni kada grickaju kikiriki. C C C C Kakav je to nacin da mene doceka 1926 poruka u 254 rezultata pretrage??? A??? BREeeee to treba procitati.
Salim se ja, naravno samo malo, ali evo mene napokon posle izgnanstva ... ovaj ... HE HE hteodoh reci radnih obaveza koje sam navukao sebi na grbacu. Sta da vam kazem, blagodeti cu osetiti pocetkom juna meseca kada izadje knjiga ali otom potom. Bit cete obavesteni. Autograme i potpisivanja knjige nece biti jer ja to ne znam kako se radi.
I samo da znate da mi niste nedostajali. :wink: Ajd pa se cesce vidjamo.
Ovo se zove dobrodoslica. Sto li sam sebi navukao tu knjigu na ledja ... TJA. I nisam odgovorio na sve propustene teme jer nisam stalno bio za kompom ali OK. Nadoknadice se polako.
Da vas me maltretiram i drzim u neizvesnosti: knjiga od jedno max (valjda) 300 strana + CD sa programima koji stoje opisani u knjizi sa, ne znam ni ja tacno koliko, opisa i predloga programa koje je napisalo nas 9. Bice tema na tu temu kada knjiga izadje u prodaju.