Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 00:48:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta je Bog?  (Pročitano 28898 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49735
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
dobro, po kom kljucu ljudskih vrijednosti postavljas sebi da ja cinim nekakvu radnju koja moze da se okarakterise kao podbadanje ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne bojte se ljudi ,vrana nije moderator u ovom delu foruma Smile ali zato na pc klinici mislim da mi je ispravio jedno 150 poruka ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49735
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
ne bojte se ljudi ,vrana nije moderator u ovom delu foruma Smile ali zato na pc klinici mislim da mi je ispravio jedno 150 poruka ...

e sad mi je lakse  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
dobro, po kom kljucu ljudskih vrijednosti postavljas sebi da ja cinim nekakvu radnju koja moze da se okarakterise kao podbadanje ? Smile

Po kom kljucu?

Pa, ajmo ovako:
Citat
ne da bf 109 g6 na se. Jaka je to avioncina, ni protiv-vazdusna odbrana mu ne moze nista !  Smile Potrazio sam par slika preko google-a da pogledam o cemu sa radi. Nije los iako mi se cini da je pomalo zastario i da mu propeler najvise moze koristiti za zaprasivanje polja, kako bi se unistili stetni insekti.

Zatim:
Citat
@ Gimbrowsky

ja bih rekao da je spomenuta prica budisticki fazon koji ti ne mozes da dokucis, a ego ti je poprilicicno napucan cim nekoga smatras nezrelim i neodogvornim na osnovu onoga sto si povrsno svhatio. To i nije cudno kada se ima u vidu da je intuicija uvijek bila na istoku.   

Ja se zaista izvinjavam, ovo nije podbadanje (ma sta to znacilo), ovo je klasicno sviranje k..cu.
Jel ti sada lakse? Citirao sam tebe. Ima li ovo gore citirano bilo kakve veze sa naslovom teme? Nema.

e sad mi je lakse Smile

Sta ti je lakse?

1. Sto sam "deutsche jugend" opismenio posle 150 poruka? (Sto govori o njegovoj inteligenciji, cim se hvali sa ovim)...
2. Sto nisam moderator ovde?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne kaze se deutsche jugend nego hitler jugend i ne znam shta ti imash toliko protiv <EOL> ali ajde poshto si toliko naporan nashao sam editor koji ne stavlja isti znak na kraju svakog reda  Smile
ne bih da branim ni gimbyja ni mastera ali ako ne mozesh da podnesesh malo oshtriji razgovor onda nemoj ni da chitash ni da pishesh u ovom delu foruma ,pogotovo  shto je chesto ono shto ti napishesh prilichno uvredljivo za druge ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
ne kaze se deutsche jugend nego hitler jugend i ne znam shta ti imash toliko protiv <EOL> ali ajde poshto si toliko naporan nashao sam editor koji ne stavlja isti znak na kraju svakog reda Smile
 ne bih da branim ni gimbyja ni mastera ali ako ne mozesh da podnesesh malo oshtriji razgovor onda nemoj ni da chitash ni da pishesh u ovom delu foruma ,pogotovo shto je chesto ono shto ti napishesh prilichno uvredljivo za druge ...

Zato nisam napisao hitler jugend...

Ovo je vredjanje:
Citat
gimbrowsky je glupak

I drzi se teme, to sto nisam moderator ovde, ne znaci da mozes da postujes kojestarije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
I drzi se teme, to sto nisam moderator ovde, ne znaci da mozes da postujes kojestarije...

upravo tako Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49735
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
Uredu Crows. Lijepo si citirao i obajsnio stvar, a sada je na nama da se vratimo temi.
Doduse, tema je i tekla u tom pravcu dok se nije ukljucio Gimbrowsky i poceo da zeza, umjesto da komentarise.
« Poslednja izmena: 21. Maj 2006, 21:21:38 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 mi ovde i jesmo raspravljali o bogu dok nije doshla vrana da nas shtiti od nas samih. poruchujem joj da za to nema potrebe jer smo svi ovde odrasli ljudi i da smo sposobni da podnesemo i neku oshtriju rech za razliku od nje .
a sad mislim da rech ima gospodar magije poshto je red bio na njega pre nego shto su nas ovako grubo prekinuli ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 375
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Mozete raspravljati o Bogu i tajnama ovog i svih drugih univerzuma...ali nemojte to da radite u specificnim stanjima vaseg uma, kada ni vi sami sebe ne razumete, kada delirijum govori umesto vas, prvo se razbistrite, smisli sta hoces da kazes pa napisi..... Smile Smile Smile

Ne mogu da kazem...imao sam i ja svoje lose dane, ali tada nisam lutao po forumima, nego sam radio nesto...drugo...simpaticno.... Smile Smile

Jos nesto! "crowz" nije vrana, nego vrane...ako je autor to mislio...do duse, ni to nije pravilna mnozina, ali mislim da znam sta je hteo da napise!
« Poslednja izmena: 22. Maj 2006, 17:29:13 od Gimbrowsky »
IP sačuvana
social share
How can I live when you won't let me in
How can I die without reasons why
How can I laugh when I want to cry
How can I go on with nothing nowhere
How will I make it
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 00:48:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.