Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 17:56:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta je Ateizam???  (Pročitano 165110 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Arlekine svaka cast  Smile
Slazem se sa tobom.

@Sova
Pogledaj ti malo bolje, koliko sam ja vremena posvetio na ovom delu foruma.  Tako da ja ne ulecem, vec nastavljam tamo gde sam stao.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Sony xperia
Citam, citam, citam, .... i vise se i ne pitam dokle, zasto, .... vec sam poceo sebi postavjati pitanje, ima li neceg o cemu se moze razgovarati, onako, da kazem normalno ??
Da li se ljudi toliko otudjili, ili podigli nekakav stit, zaogrnuli se egoizmom, ... da se jednostavno ne zeli saslusati sagovornik, da se reaguje odmah burno, ..... stvarno je veliko pitanje, zasto ljudi ono ljudsko u sebi, ono sto ih razlikuje od ostalog zivog sveta, ... veoma malo koriste.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
@ sova

Citat
O čemu bulazniš molim te. O mom pravopisu.
Da, tvom pravopisu.  Ch i sh je uobichajeno pisanje na internetu za one koji ne koriste cirilichnu tastaturu.
Medjutim,ovo

Citat
Ali ne knjiga je stara
i ovo
Citat
Ma ok, nije sad da ću da pobesnim,
ne znachi nishta.

A tvoj nivo pisanog izrazavanja sam prevazishao u sedmom razredu osnovne shkole.
Naravno da ovo nije vojska,niti se u vojsci meri ko koliko ima postova.
Stvar je u tome da si ovde proveo premalo vremena da bi smeo da komentarishesh kako je forum organizovan,a tvoji komentar o kvalitetu pisanja drugih je jednostavno bezobrazluk,da ne govorim o tome kako tvoja izjava nema nikakvu osnovu,jer ni sam nisi napisao nishta pametno,niti si na bilo koji nachin pokazao da posedujesh ni prosechnu inteligenciju a kamoli takvu da nekog drugog mozesh nazvati budalom.
Mada,sasvim je uobichajeno da upravo budale lako posezu za time da druge optuze za glupost.

U onome shto si napisao i u nachinu na koji si pisao  si  najbolje opisao sebe,nevaspitanu i neobrazovanu osobu koja je na prijateljsku primedbu (na stranu to shto je istinita) reagovao vredjanjem i proseravanjem u pokushaju da samog sebe prikazesh kao neshto shto nisi.A obrazovan nisi, to je bolno ochigledno.

Iako to nije neshto shto se tebe tiche,najveci broj mojih postova je sa psihologije,gde sam bio i moderator.A prestao sam to da budem jer sam prechesto imao posla sa takvima kao shto si ti,nadobudnim ignorantima koji misle da su posisali svo znanje ovoga sveta nakon shto su prochitali jednu ipo knjigu.

I na kraju,da odgovorim na tvoje pitanje o crnim rupama....

dakle,crna rupa je gravitaciono polje zvezde koja se nakon shto je istroshila svoju energiju, pod uticajem sopstvene gravitacije urushila sama u sebe ili implodirala (ukoliko je to izraz koji ti nije poznat raspitaj se ),postala telo bezgranichne gustine sa ogromnom silom gravitacije.Tolikom da ni svetlost ne moze pobeci od nje,i zbog toga i deluje crna i nevidljiva.
To je sushtina crne rupe,i sasvim dovoljno objashnjenje za svakoga ko nije astrofizichar.Za detaljniju fiziku u vezi crnih rupa...pa,to jednostavno nije materijal za tebe a i nije ni tema. Tema je "Shta je ateizam"

Sa ovime cu zavrshiti  komunikaciju sa tobom. Smile

Nemaš pojma koliko grešiš. O tome šta sam ja napisao, i kojim stilom sam pisao možeš da pročitaš ako se vratiš par strana unazad, ili malo pogledaš moje postove na ovom podforumu.

Pogledaj moj profil , pa ćeš videti koje imam obrazovanje.A to koliko sam osim toga pročitao knjiga nevezanih za moju struku je moja lična stvar. Nemam ja potrebe da tebi ili bilo kome ovde dokazujem, i ređam naslove knjiga koje sam pročitao.

E moj prijatelju, da znaš koliko je matematike i fizike prošlo kroz moj život , ne bi tako govorio.

Govoriš nešto o meni , a ne poznaješ me. Toliko si se uvredio da si sročio ovaj bedni post ne bi li me srozao na tvoj nivo. Ja sam te pozvao da pročitaš boldovan tekst o "crnim rupama", a ti mi se vraćaš sa tim srednjoškolskim odgovorom.

Ja sam završio prirodno-matematičku srednju i mašinski fakultet.

Po načinu tvog pisanja, ja sam zaključio da si jedva provukao kroz napr. srednju poljopivrednu školu. Ali eto ispade da grešim, i da je to tvoje fensi pisanje koje ignoriše znake interpunkcije samo fora da zavaraš članove foruma.

Bez obzira na tvoju nazovi "inteligenciju" i status moderatora na "psihologiji", ovo što si napisao se u psihologiji zove "projekcija".

P.S.

Ja sam u dogovoru sa još jednim članom pokrenuo temu "filozofsko-religiozne diskusije", jer se njemu nije pisalo ovde. Pa evo ja ti predlažem da odeš na sam početak te teme i počneš da čitaš.
« Poslednja izmena: 01. Apr 2009, 02:20:34 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Ja sam doktor nauka i clan Akademije... u prevodu, niste moj nivo, nemate pravo, ni moralno ni bilo koje drugo da diskutujete sa mnom... a kako u pravilima pise da na forumu vlada segregacija na osnovu obrazovanja, bezite nize rase sa ove teme, zabranjujem vam da vise pisete... bar dok ne doktorirate.

Eto, jel sad sve ok?

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Sony xperia
Sto ima divnih knjigica za decu:

A jel' znate da se u njima nalazi i "lek" za jednu polnu bolest ?? Onu kada Vas boli ... khm, za sve.

Smile
« Poslednja izmena: 01. Apr 2009, 02:41:53 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citam, citam, citam, .... i vise se i ne pitam dokle, zasto, .... vec sam poceo sebi postavjati pitanje, ima li neceg o cemu se moze razgovarati, onako, da kazem normalno ??
Da li se ljudi toliko otudjili, ili podigli nekakav stit, zaogrnuli se egoizmom, ... da se jednostavno ne zeli saslusati sagovornik, da se reaguje odmah burno, ..... stvarno je veliko pitanje, zasto ljudi ono ljudsko u sebi, ono sto ih razlikuje od ostalog zivog sveta, ... veoma malo koriste.

Priroda ovakvih rasprava je takva, ali ovde bi mislim trebalo da bude tolerantnije nego na napr. političkom delu foruma.

Ako ja imam neko mišljenje, ja ga iznesem pa ona pitanja na koja želim da čujem i odgovore drugih nekako provučem kroz tekst.

Ne znam samo zašto je mali broj postova koje ja imam, razlog da me ljudi ovde posmatraju kao čoveka koji nije imao šta da kaže. Ne, ja jednostavno nisam ni želeo da učestujem u nekim diskusijama.

Dok ovo pišem , sećam se šta je Vladeta Jerotić napisao u svojoj knjizi " Srbi između izazova i odgovora". Ako ja nisam glavni u kafani (u ovom slučaju na nekoj od tema), i ne držim reč, automaski se smatra da ja nemam šta da kažem. Zašto su introvertni Srbi, po pravilu inteligentniji od gomile, uvek morali da zaćute, jer je neki mamlaz koji je imao dublji glas i manje pameti komandovao gomilom.

Zanimljivo je to što se i ovde ljudi zakrve bez veze, pa nema veze šta onaj drugi kaže , on automatski nije vredam pažnje, ili čak se gleda da se to njegovo pisanje na neki način sroza.

Arlekin kaže da je on završio priču samnom, i eto ja ne znam da li taj čovek uopšte više neće čitati moje postove. Mogu samo da kažem da ja njegove hoću, i ako su dobri razmišljaću o njima.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Zaboravio si:

Odjavljujem se... ne offujem vise, casna pionirska  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Sony xperia
Shvatam Sovo sve to. Jedino u svoj racionalizciji, opravdanju, izgovorima, ... koje bih nasao za tako nesto, bar medju ovim ljudima ovde, jer niko od njih nije neinteligentan, glup, ili ne znam sta, je zaboravljanje na neke stvari. Jednostavno kao da ljudima to pobegne. Zato, ako bih i bilo sta drugo pomislio, jednostavno bih se sveo na pomenutog mamlaza iz kafane.
A to sebi necu dozvoliti. Ne samo zbog sebe, vec i zbog svih Vas tu. Jer ukoliko bih tako nesto ucinio, jednostavno bih Vas omalovazio, sveo na neke koji su ispod mene. A to mi nije cilj, niti zelja, niti namera, ... vec samo sto zelim je da razgovaramo. Ako vec ne mozemo negde sesti zajedno, pijuckati, srkati picence, kafu, ili sta drugo, i razgovarati, zasto to ne bi mogli ovde ??
« Poslednja izmena: 01. Apr 2009, 02:57:15 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Shvatam Sovo sve to. Jedino u svoj racionalizciji, opravdanju, izgovorima, ... koje bih nasao za tako nesto, bar medju ovim ljudima ovde, jer niko od njih nije neinteligentan, glup, ili ne znam sta, je zaboravljanje na neke stvari. Jednostavno kao da ljudima to pobegne. Zato, ako bih i bilo sta drugo pomislio, jednostavno bih se sveo na pomenutog mamlaza iz kafane.
A to sebi necu dozvoliti. Ne samo zbog sebe, vec i zbog svih Vas tu. Jer ukoliko bih tako nesto ucinio, jednostavno bih Vas omalovazio, sveo na neke koji su ispod mene. A to mi nije cilj, niti zelja, niti namera, ... vec samo sto zelim je da razgovaramo. Ako vec ne mozemo negde sesti zajedno, pijuckati, srkati picence, kafu, ili sta drugo, i razgovarati, zasto to ne bi mogli ovde ??

E vidiš ovako , ja nikoga ovde ne smatram mentalno zaostalim, ali postoje velike razlike izmuđu naših mentaliteta, pa ako hoćeš i urođene inteligencije.

Neće svi razumeti šta si ti hteo da kažeš, a koliko njih će priznati da mu stvari nisu jasne. Ja sam ubeđen retko ko.

Svi su pozvani da se uključe u diskusiju, bez obzira na njihov nivo obrazovanja, masa je ljudi koja nema mogućnost da artikuliše ono što je pročitala. Pa masa ljudi ovde upošte ne čita knjige. One silne knjige koje ti kačiš, misliš da neko čita. Ja bih rekao retko ko.

Ovde se napr. neko trudi da koliko može pokuša da interpretira svoje viđenje sveta, i napiše brdo teksta da potkrepi svoje stavove. Onda jedan koji to ni ne razume dođe i kaže , "ma ne nije to tako, to je mnogo jednostavnije" i ocepi neku glupost. Ostali odmah skoče da se nadovežu na to, i tema očas posla ode o offtopic. Tu se zatim nakupi 5 ili deset stranica raznih komentara, zajebancija i koje čega. Ti naravno podeliš par bombobna da smiriš strasti, ali sad je već kasno , stigli smo da "crnih rupa", i od razgovora nije ostalo ništa.

Evo probaj, da odštamaš ceo jedan thread, o nekoj temi, i pročitaj to. Našta će to ličiti, i da li to nekome može da pomogne kao celina. Odvojeni postovi hoće, jer sadrže nešto lično, ali cela tema kada krene da se čita od početka , ne liči ninašta.

Tako da ću uzeti da pročitam neke knjige koje sam odavno planirao da uzmem. Neke ću pročitati ponovo. Nekome jednostavno odgovara ovaj način komunikacije, ali ja sam ipak malo stariji i volim straru dobru pisanu reč.

Uvek ću se sećati jednog člana, koji mi je dao jako dobar savet. Rekao mi je : "Ako ćeš da se nerviraš, a i dalje pišeš ti si mazohista".

Toliko od mene, sledeći da taster koji ću da stistem je logoff. (ili ti odjavi se)

Pozdrav svima  Smile
« Poslednja izmena: 01. Apr 2009, 03:45:50 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Ovo je forum, i kao i na svakom forumu, teme veoma lako odlaze u off i teme nikad nisu bas onako kako bi neki pojedinac to zeleo (svakome se nesto ne dopada). I svako ima pravo da kaze bilo sta u vezi sa temom, pametno ili glupo, dok god nema vredjanja.

Koliko nepotrebnog off-a oko zakljucka - razliciti su ljudi i misljenja.

P.S. Ovo ne pisem da bi sad ovo sto sam napisao analizirali i razradjivali dalje vec da kazem - koristite privatne poruke za razjasnjavanje medjusobnih nejasnoca koje nemaju veze sa temom, i vratimo se prici o Ateizmu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 17:56:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.