tek prije sam popravio komp,skidam virtua tennis 4,i amnesia the dark descent,nadam se da necu umrijeti od straha Totalno sam out of date nzn sta se igra ovih dana?Samo znam da cu da skinem i dead space 1i 2
Totalno sam out of date nzn sta se igra ovih dana?
Igra se sve sto se igralo i do prije godinu dana.
znaci nista evo sad cu da instaliramm amneziju pa da igram...taman pravo vrijeme za igranje noc
Amnezija nije losa igra,bas sam je nedavno igrao...nije toliko strasna koliko govore,doduse dosta je napeta i jeziva atmosfera,cemu dodatno doprinosi muzika i strah od toga da ce lampa da ti se ugasi...
uhhhhh... stara je igrica, ali se kotrlja na mom kompjuteru 18 wheels of steel across america Klasika je Counter strike. Warcraft 3 kao polu-pr0 skidam i wow [ night elf hunter - bolesno sam dobar support ] hmm... NFS Most Wanted i Carbon se igra svaki dan... ipak sam tu pr0 i to potpisujem [ gumama ] :DD )) eto toliko
krenuo ja prije da igram Amnesia the dark descent i prvih nekoliko minuta igre,ono nije strasno ja pojacao zvuk ugasio svijetlo kad odjednom jebem ti iskoci mi neka "karakondzula" Kako sam se prepao
« Poslednja izmena: 03. Sep 2011, 01:01:40 od Lazar@ »