Igram sa nekim drustvom DnD pa sam krenuo ponovo Neverwinter Nights 1.
Me barbarian, me strong, me stupid.
Koji alignment? Jedno od najzabavnijih RPG iskustva koje sam ja imao jeste NWN1 ekspanzije sa Chaotic Evil Dwarf Barbarian/Blakcguardom. Uvek mi je zabavnije biti seronja u RPG igrama nego dobrica.
Igram sa nekim drustvom DnD pa sam krenuo ponovo Neverwinter Nights 1.
Me barbarian, me strong, me stupid.
Koji alignment? Jedno od najzabavnijih RPG iskustva koje sam ja imao jeste NWN1 ekspanzije sa Chaotic Evil Dwarf Barbarian/Blakcguardom. Uvek mi je zabavnije biti seronja u RPG igrama nego dobrica.
Chaotic Neutral a rasa je Half Orc, i hocu pure Barbariana. Dijalozi su mu prilicno zanimljivi s'obzirom da mu je inteligencija vrlo mala kao i harizma(Samo strenght i constitution su mi ogromni )
Ovo ti je gold edicija igrice pa ima sve ekspanzije i module a prelazim pocetnu kampanju pa krecem na HoTU(zbog epic levelinga ).
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
Ja sam isao sa Roche-om, spasio Triss, ubio Letha.
Elem meni nije motivacija da prelazim i alternativne price jer onda ne znam sta se zapravo desilo i sta sam dozivio Samo neke male izmjene sam pravio.
U ekstra sjecanju mi je osto onaj simpaticni Flotsam prije nego sto je sve otislo u kurac Ozbiljno igra je prilicno uvijerljiva, dobro prenose emocije, pa ko da sam prozivio rat jebote.