Igra je debelo precijenjena. Meni je prije gorka ili kisela, nego sto je slatka. Primjer kako se na jednostavan nacin laznim smekom zamazu oci igracima
Igram Half Life 2 episode 1(po prvi put ),skidam painkiler i UT2004,i Half Life 2 episode 2
Za Painkiller i UT2004 imas preporuke i od mene. Ako ces bas stare igre da igras. Obavezno probaj prvi originalni Painkiller... To je daleko najbolja igra u serijalu!
Slazem se da je Machinarium precenjen, ali igrica jeste zarazna i dobro je odradjena. I da, mracna je poprilicno, ponekad monotona. Master-u, ajde daj predlog neke, citiram, "puzzle point-and-click adventure game" koju smatras mnogo boljom od ove, jer iskreno ne poznajem uopste taj "zanr".
Unreal Tournament 3 - zavrsio i Warfare i kompletirao sve. Nemam nista da napisem kao recenziju za njega sto vec nisam rekao...
Darksiders - Dobra, ali na momente pakleno teska igra. Desava se da se zaglavim na bosovima i nemam sansi.
Hunting Unlimited 2010 - Na pauzi od Darsiders-a. Ovo ide ko podmazano. Prateci utabanu tradicju starijih lovackih turnira, turir iz 2010.e godine nudi sve sto smo mogli da vidimo + jos dosta novih misija i zivotinja. Posto se misije ponavjaju, a napamet ih znam trebao bi da bude piece of cake.... dok se ne zaglavim na nekim novim cudesima.
Slazem se da je Machinarium precenjen, ali igrica jeste zarazna i dobro je odradjena. I da, mracna je poprilicno, ponekad monotona. Master-u, ajde daj predlog neke, citiram, "puzzle point-and-click adventure game" koju smatras mnogo boljom od ove, jer iskreno ne poznajem uopste taj "zanr".
Pazi. Ja ne pokusavam da kazem da je Machinarium losa igra. Vec da je debelo precijenjena. I ne bih imao nista sa tim kada isti ti ljudi koji takve igre precjenju ne bi pljuvali po skoro svemu ostalom ... Sto po iole boljim igrama, sto po zaista kvalitetnim naslovima koji se pojave jednom godisnje. Tada imam potrebu da reagujem i da malo spustim citavu pricu.
Sto se tice Point and Click avantura nisam ni ja bas nesto iskusan,. Ali mogu da ti preporucim Gray Matter. Posto mi se nije dopao Machinarium bio sam veoma skeptican prema ovome. Pocetak mi je bio dosada, sve do treceg chapter/a.... Ali sada kada sam sve presao mogu slobodno da kazem da je igra lijepa. Cista lirika sto bi se reklo. Ostavlja jak utisak na igraca. Veoma doba igra. Probaj je. I nije uopste zahtijevna. Ja sam je przio na integrisanoj grafickoj.