Quake IV ,barem,drži neki kontinuirani nivo kvaliteta tokom čitave igre.
Baš to , nema smaračkih deonica ni u jednom delu igre, sve je sa pažnjom napravljeno. (dobro, barem deo koji sam do sada odigrao )
Do sada mi se najviše sviđa priča u igri i njeno odmotavanje, kao i koncept: Celo okruženje je predstavljeno kao pravo bojno polje gde neko nekog(nešto) mitraljira u svakom trenutku. I skoro da nikada nisi sam, uvek ćeš da naiđeš na neke članove tima gde će te zajedno da se borite protiv Strogg-a. I drago mi je da vidim neku igru gde su marinci sposobni da čuvaju sami sebe protiv neprijatelja, ne da ginu kad god ih nešto pogodi u mali prst.
(jedina mana koji sam primetio je malko lošiji AI protivnika... ali bože moj )
poz svima dali neko moze da mo pomogne u vezi age of mytology igra je starija ali uvek zanimljiva ako neko moze da mi pomogne gde da nadjem nove mape i kako da ih ubacim probao sam u editor-u da uradim mapu ali nikako da je postavim u igru voleo bi kad bi neko mogao da mi objasni vezano za editor neko ko je iskusni u tome jel mi to otvara bezbrojne mogucnosti i novije i poboljsanije mape Hvala unapred
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
poz svima dali neko moze da mo pomogne u vezi age of mytology igra je starija ali uvek zanimljiva ako neko moze da mi pomogne gde da nadjem nove mape i kako da ih ubacim probao sam u editor-u da uradim mapu ali nikako da je postavim u igru voleo bi kad bi neko mogao da mi objasni vezano za editor neko ko je iskusni u tome jel mi to otvara bezbrojne mogucnosti i novije i poboljsanije mape Hvala unapred
Nisam je igrao,ali vidim da se nešto materijala vezano za nju može naći na MODDb-u :