Reci mi samo da li je osetna razlika izmedju onih koji zaista igraju 4free i onih koji placaju ne-tako-micro transakcije? Posto BF Heroes se posle nekoliko meseci pretvorio upravo u pay4win pa se bojim da nisu vec krenuli tim putem.
Obrnuo posle toliko vremena Crysis keca,čisto da se podsetim šta me je to toliko izluđivalo svojevremeno (ispostavilo se da mi je štucavi hardver bio kriv za sve).Sumanuta, megalomanska igra koja i nije tako teška kako mi se nekada činilo,čim čovek ukapira da je najbolja "medicina" za neoklopljene vanzemaljce "maximum strenght" direkt u njonju i da "kapa nevidimka" i zaobilaženje gomilica protivnika rešava lako mnoge probleme. Nalazim se na kraju igre - na brodu.
« Poslednja izmena: 18. Apr 2011, 00:16:14 od Torivoje »
Skoro sve je sredjeno kako treba da bude, jedino ima, ponovo, premalo poteza. Iako su ubacili 4 poteza po godini, i iako je period od 1545 do 1600 u pitanju, ipak ovu igricu igraju ljudi koji ne žele da svaka 3-4 poteza moraju da osvoje teritoriju kako bi postigli ciljeve kampanje. Kada se bude pojavio mod koji produžava igricu biće čista 10-ka. Do tada - ocena 9.