Cadillacs and Dinosaurs! Jedva sam nasao ovu igricu i to samo zato sto nisam znao naziv. Ovo je jedna od onih zaraznih, kada puknes pare na zetone, pa trazis kevi/caletu jos da bi je konacno "obrnuo", a oni te lagano iskuliraju pa se skenjas do jaja. E da, podseca me na morA.
Preporucujem ovu Magic Masteru, jer vidim u potpisu da gotivi slicne.
Cadillacs and Dinosaurs! Jedva sam nasao ovu igricu i to samo zato sto nisam znao naziv. Ovo je jedna od onih zaraznih, kada puknes pare na zetone, pa trazis kevi/caletu jos da bi je konacno "obrnuo", a oni te lagano iskuliraju pa se skenjas do jaja. E da, podseca me na morA.
"advanced" i "Challenges" su samo blago modifikovane mape iz kampanje. Ja sam mislio da ce ubaciti koju originalnu mapu... Kao Unreal Tournament naprimjer, gdje vecina sadrzaja ostaje da se otkrije tek u "instant action"/u.
I ja sam mislio da će ubaciti neku novu mapu, a ne ove modifikovane... prešao sam 5 advanced mapa za nekih sat i po vremena... a šesta me ubija u pojam.
Realno, igra je vrlo dobra i originalna, ali očekivao mnogo, mnogo više...
E da, postoje li custom mape za portal? Dajte mi link za download od nekog sadiste.
« Poslednja izmena: 14. Apr 2011, 19:02:54 od Utopia »
Sporedna prica koja ima dodirnih tacaka sa pricom iz Amnesie (nailazis na Danielovo pismo itd.), predje se za oko pola sata ali je vrlo lap pacing i ima dovoljno jezivih i panika momenata. Da, ima vode... Inace je ubacena u okviru "portalizacije" igara iz Potato sack tako da ima smek Glados-inih fora, ali necu da ti sve otkrijem
@Utopia Ako bas zelis izazov, skini Portal Prelude, besplatni mod za Portal. Ima cak i pricu i sve, ali je mnogo tezi i cesto zahteva nindza resenja. http://www.portalprelude.com/
@Utopia Ako bas zelis izazov, skini Portal Prelude, besplatni mod za Portal. Ima cak i pricu i sve, ali je mnogo tezi i cesto zahteva nindza resenja. http://www.portalprelude.com/