kakav je bioshock 2? u zadnje bash nishta nisam igrao...
Veoma dobra igra. Bas mi je fino sjela. Nije dozivljaj kao orginal zbog nekih stvari koje je tesko objasniti. Ali svakako se isplati odigrati ga. Ja bi mu dao 87/100.
Tesko da je Dragon Age smor. Ali ako ti se nije dopao nisi nista ni propustio. Posto ti najvjerovatnije ne lezi takva varijnta RPG-a ili RPG generalno.
« Poslednja izmena: 18. Jan 2011, 02:03:33 od Magic Master »
Tesko da je Dragon Age smor. Ali ako ti se nije dopao nisi nista ni propustio. Posto ti najvjerovatnije ne lezi takva varijnta RPG-a ili RPG generalno.
nisam neki ljubitelj rpg/a i ne volim toliko dugeee igrice sa toliko punooo price
Sad skidam neke igre koje sam zelio da igram ali nisam imao vremena.Tj skidam H.A.W.X(da probam prvi dio,mozda skinem i dvojku),i Rainbow Six Vegas 2(cuo sam da je igra odlicna)
Jao,ja sam skinuo igru, instalirao je i poceo da igram i izbrisao je jer mi je djelovala smor.Jesam li pogrijesio?
Takodje sam skinuo Fallou New Vegas i onako nije bas kako su je opisivali.
Pa cuj mozda ti jednostavno ne lezi igra,znam dosta ljudi koji takodje ne mogu da je igraju jer im je preduga ili im se ne svidja...I ja sam u pocetku se jedva nakanio da je odigram ali posle sam imao mnogo bolji pristup igri...Probaj nesto drugo imas mnogo dobrih igara