Eh... Kako kad! Kad rokam pivo onda klikam ili Diablo II ili Menadzera. Kad sam u grickalice fazonu onda rokam nesto na kutiji360 (citaj: PES 2011, Gears Of War 2, ili Halo 3.
Hahahha! Zar WoT još uvijek neko igra! Ja sam ga igrao prije jedno 3-4 mjeseca, odmah nakon startovanja bete, igrao samo sa švabama i došao do Tigra, i onda mi je dosadio i puko je uninstall.
O itekako se igra!Tema na Bench forumu ima preko 300 strana,na Bench kanalu u igri ima 50-tak ljudi,od toga 20-tak bas okorelih i iskusnih igraca.Skoro svako vece se skupi fina ekipa,prave se vodovi pa upadamo na brojanje.Nije retkost da skoro svi upadnemo na istu stranu,zabava je tad zagarantovana!Ne bi bilo lose da das igri jos jednu sansu,stize novi patch sa novim mapama,tekovima.Nisam siguran,ali mislim da patch posle ovoga stizu Francuzi i klanske borbe(bice moguce praviti vodove od 15!).Meni ova igra nije dosadila,a iza sebe imam 1800 borbi.Trenutno vozim full nabudzen IS3,ludilo od tenka.Sa BL-9 topom ove americke kante otvaram ko konzerve:)
Prešao Clive Baker`s Undying. Očekivao sam malko duži i raznovrsniji zadnji boss fight, no i ovako je bilo prilično zagugljeno. Mislim da su mi taj poslednji i drugi boss fight protiv Ambrosa bili najveći izazov u igri... dok skontam gde zaista treba da pucam, ode municija.
I napravili su takav kraj koji objašnjava stvari i pravi mesta za potencijalni nastavak, tako da priča ne bi bila izveštačena smišljanjem nekog spinoff-a na početku nastavka. Pametan potez developera. I sada zaista vidim zašto postoji tema za potpisivanje peticije za nastavak.
-----
Vratio sam se Icewind Dale-u i Stronghold Crusader-u
The next time you think your having a bad day,imagine this: You're a siamese twin,your brother is gay....... your not. He has a date coming over tonight. Your only have one Ass
Pokémon FireRed - Osvojio sam tri bedza. Imam pet pokemona: pikačua, pidziota, vartotla, daktria i baterfria. Cjepam igru samo tako... RPG koji mogu da igram satima.
Blades of Avernum - Mad Ambition, Nephilim Mystery i Shipwrecked. Jos jedan RPG koji mogu da igram satima.
Turtix - Rescue Adventures - Logicka platformica. Osvojio sam 43 zlatne medalje i stigao u desert. Nije bas kao Braid, ali je odlicna igra!
I ovo igram do bozica... A onda se opet vracam desktopu i igram Gears of War.
« Poslednja izmena: 26. Dec 2010, 01:02:51 od Magic Master »