Da, jutros mi stigao cd key od Frictionala (jer sam burzuj preorderovao igru), igra radi na apsolutno svim OS-ovima (Windows, Linux i OSX) i od samog starta nagovestava jezu
CoD5: World At War, hteo da se kurčim na veteran, argh, zamalo nisam pocepao majcu i razbio ekran. Čak i na hardened sam pizdio non stop. Neprijatelji imaju beskonačno granata i okularne implante.
Svaki predhodni CoD (i onaj posle njega) sam prešao na veteran bez problema, ovaj neću više ni da pokušavam.
« Poslednja izmena: 09. Sep 2010, 22:06:23 od CvijaFaQ »
CoD5: World At War, hteo da se kurčim na veteran, argh, zamalo nisam pocepao majcu i razbio TV. Čak i na hardened sam pizdio non stop. Neprijatelji imaju beskonačno granata i okularne implante.
Svaki predhodni CoD (i onaj posle njega) sam prešao na veteran bez problema, ovaj neću više ni da pokušavam.
heheheee ja svaki put kad prelazim predzadnju misiju(osvajanje platoa i ulaza u Rajhstag) treba mi oko 20 minuta.i,da,tacno,granata je kolko oces.dobijem jednu,vratim je,dodje mi 5 komada! ali,ipak,to me nije sprecilo da predjem tu misiju na veteranu vise od 20 puta. prvi put kad sam presao napravio sam bio cak i screenshot,da se hvalim okolo.
Bem ti sve ne sjećam se kada sam se zadnji put ovako isprepadao zbog igre, mislim da je bilo od prvog Sufferinga. Jedna je stvar igrat horor igricu u kojoj se moraš sakrivat od protivnika, a sasvim druga stvar je nemati uopšte nikakvog oružija! Atmosfera je jebeno savršena - zvuk, efekti, šaptanja, vrtoglavost, sve doprinosi maksimalnom jezivom osjećaju. Uf ko voli Call Of Cthulu i Penumbru nek i ovo proba. Definitivno najbolji horor u jako dugo vremena.
Bem ti sve ne sjećam se kada sam se zadnji put ovako isprepadao zbog igre, mislim da je bilo od prvog Sufferinga. Jedna je stvar igrat horor igricu u kojoj se moraš sakrivat od protivnika, a sasvim druga stvar je nemati uopšte nikakvog oružija! Atmosfera je jebeno savršena - zvuk, efekti, šaptanja, vrtoglavost, sve doprinosi maksimalnom jezivom osjećaju. Uf ko voli Call Of Cthulu i Penumbru nek i ovo proba. Definitivno najbolji horor u jako dugo vremena.
Penumbra je zakon......sve delove sam prosao i sada igram ovo bas je extra.......skroz super... I naravno Dead Space
« Poslednja izmena: 12. Sep 2010, 15:41:38 od ex3 »