E sad ti detalji znaju ponekad bit malo smor, jer je mikromenadzment oko resursa. I stvarno ima puno materijala i gradjevina. Al je zato upravljanje strukturom stanovnistva savrsena uspomoc taksi.
Nevjerovatan je nivo detalja kad se zumira, pa se moze vidjeti poneka tuca, muvanje na ulicama grada kao i redovne kafanske proslave Stvarno svaka im cast.
Portal
Fenomenalna igra, originalna grafika, solidan humor, originalna prica (malcice me podsjeca na The Cube filmove), revolucionaran gameplay. Mana mozda sto je malo neobicna pa se normalni ljudi (tj. negameri kao moj brat, ne mogu zainteresovati za nju) A to sto je kratka nije ni lose. Bas onako opustajuce, 2 dana igranja max.
Braid
Grafika je prelijepa, prica je malo prefilozoficna za moj ukus u igrici, a puzzlovi su mi i poteski (mada sam rjesio prva 3 svjeta) Onako malo je weird shit. Kakav je Portal mom burazu , ebiga.. ukus, stas'
Resident Evil 5
Uobicajeno dobra konzolaska akcija. Fenomenalna grafika, uobicajena blokbasterska prica a solidan gameplay.
Mada - doso sam do zadnjeg poglavlja i smorio se necu ni prelazit.. vjerovatno zato sto nije nista spektakularno.
Team Fortress 2
Sarmantna grafika, i u sustini slicno zabavna kao ostale multiplayer pucacine, samo teze dosadi, jer samo promjenis klasu i igras na drukciji nacin.
==
U daljim planovima su SC2 i HL2-ep1 i ep2..
U svakom slucaju fino se zabavih ovog ljeta. Vijeme je za nove studentske izazove
Fenomenalna igra, originalna grafika, solidan humor, originalna prica (malcice me podsjeca na The Cube filmove), revolucionaran gameplay. Mana mozda sto je malo neobicna pa se normalni ljudi (tj. negameri kao moj brat, ne mogu zainteresovati za nju) A to sto je kratka nije ni lose. Bas onako opustajuce, 2 dana igranja max.
Braid
Grafika je prelijepa, prica je malo prefilozoficna za moj ukus u igrici, a puzzlovi su mi i poteski (mada sam rjesio prva 3 svjeta) Onako malo je weird shit. Kakav je Portal mom burazu , ebiga.. ukus, stas'
Meni je Braid bolja igra od Portala. Portal je OK, ali sem gameplay-a ne vidim da je ista tu do perfekcije uradjeno... Sa druge strane kod Braid-a covjek ne zna cemu vise da se divi.
Portal ima taj specifican humor, igra je sa savrseno intoniranim dijalozima (monolozima u stvari) u cemu je Valve odavno pokazao da je majstor. Bolje pogadja po pitanju osecanja, narocito kraj i ona genijalna pesma, dok je Braid vise mindfuck sa filozofijom i alternativnim krajem.
Igram Unreal Tournament 3, presao sam kampanju i nekako mi je kraj nejasan. Malkom je navodno izdao moj tim prepustivsi ga u ruke neprijatelju ? Pa onaj glavni negativac na kraju je pljnunuti Lokust iz GoW-a.