Morao sam da nabavim Walktrough, nije bilo druge. Nisam znao ni za foru oko jezera. Presao sam danas igru, i kada saberem utiske losije je i od Vampire Killera i od Castlevania keca. Ali i dalje dovoljno dobro da se isplati obrnuti jedanput. Dracula Boss je najlaksi Dracula na kojeg sam naisao u svim Castlevania igrama koje sam igrao. Samo dva zlatna noža i jedan udarac bicem... Na kraju sam zavrsio igru na najbolji moguci nacin (prema Walktrough-u) tj. osigurao sam sve da se Drakulino prokletsvo nikada vise ne ponovi.
« Poslednja izmena: 15. Jun 2010, 22:19:06 od Magic Master »
Kako to to nije smorilo? Ili anti klimaks od zadnjeg nivoa.
Jeste me smorilo, ali je igra je dovoljno kratka, pa moze da se podnese. Smorilo me je i sto je svaki Mansion potpuno isti, kao i svaki Town. Boss-ovi uopste ne postoje. Mogu reci samo da su dobro uradjena cudovista koja su bas raznovrsna. Kako prema izgledu, tako i po karakteristikama. ...
« Poslednja izmena: 16. Jun 2010, 02:10:25 od Magic Master »
Modern Warfare 2(preko alterIWnet-a, naravno sa piratom, o5 može online), Rise Of Nations(ufatla nostalgija), sve Battlefielde, i Red Orchestra Ostfornt 41-45(nemam Steam pa prčim sa botovima, rokam sa PRTD-om u panzer 4 i tigrove)
Mario Bros. (Super Mario Advance) Super Mario Bros. 3 (Super Mario All Stars) Sonic The Hedgehog (Sega Master System) Final Fight 2 Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time