Trenutno pičim OGame (svaka cast onome ko je pomenu ) i jos jednu Dz online igricu. U pitanju je 2D sa pogledom iz pticije perspektive simulacija voznje sa realnom modelom ponasanja vozila.. u poslednja 3 meseca sprzio sam svaki moguci slobodni trenutak igrajuci je.. mozda se jednom odlucim da kazem kako se zove .. mogu samo reci da apsolutno niko u zemlji nema pojma o njoj a igraju je na hiljade njih..
If you can't remember your past, you can't save your future.
Budi novinar, budi politicar, budi ratnik, budi... ono sto pozelis...
Upoznajte Pravila Potpisa za Koja Sam i ja Saznao, such as:
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Trenutno pičim OGame (svaka cast onome ko je pomenu ) i jos jednu Dz online igricu. U pitanju je 2D sa pogledom iz pticije perspektive simulacija voznje sa realnom modelom ponasanja vozila.. u poslednja 3 meseca sprzio sam svaki moguci slobodni trenutak igrajuci je.. mozda se jednom odlucim da kazem kako se zove .. mogu samo reci da apsolutno niko u zemlji nema pojma o njoj a igraju je na hiljade njih..
If you can't remember your past, you can't save your future.
Budi novinar, budi politicar, budi ratnik, budi... ono sto pozelis...
Upoznajte Pravila Potpisa za Koja Sam i ja Saznao, such as:
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Trenutno pi�im OGame (svaka cast onome ko je pomenu ) i jos jednu Dz online igricu. U pitanju je 2D sa pogledom iz pticije perspektive simulacija voznje sa realnom modelom ponasanja vozila.. u poslednja 3 meseca sprzio sam svaki moguci slobodni trenutak igrajuci je.. mozda se jednom odlucim da kazem kako se zove .. mogu samo reci da apsolutno niko u zemlji nema pojma o njoj a igraju je na hiljade njih..
Da li nije slucajno Micro Machines 2 ili Incredibly Machines ?