Muskarci imaju vecu zelju da u igri uniste neprijatelja i dokazu se neobicnom snagom, te mi je jasno zasto FPS igraju iglavnom muskarci... ali sta je sa oslatim zanrovima ? Mislim da i mozgalice vise igraju momci...
« Poslednja izmena: 03. Mar 2010, 17:19:18 od Magic Master »
Muskarci imaju vecu zelju da u igri uniste neprijatelja i dokazu se neobicnom snagom, te mi je jasno zasto FPS igraju iglavnom muskarci... ali sta je sa oslatim zanrovima ? Mislim da i mozgalice vise igraju momci...
Dungeon Siege, jebote, navlaka... Sabija combat mage, samo tako
Vidi ako igras da ih ne vodis u punom sastavu vec samo uz tebe jos dvoje-troje jer ako ih imas mnogo sporo se svi leveluju a protivnici su katastrofa jaki.Ja kada sam igrao sam vodio mislim njih 5 i plus mazgu i razbijali su me od batina(posle svake borbe makar mi jedan pada u "komu")
Ja igram sad Rise of the argonauts.Poceo sam danas,za sada ne izgleda lose.Prica je iz grcke mitologije+RPG elementi(tzv feats koji se razvijaju kroz igru)
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"