http://www.wowwiki.com/Soon Ehhh taj blizzard.Dan danas igram dotu,a u poslednje vreme ortaci i ja razmisljamo da krenemo diablo 2 da igramo Evo upravo cekam da crackuju betu da proradi AI (Starcraft 2)
« Poslednja izmena: 21. Feb 2010, 03:30:40 od Chupavi Djole »
ONI! Potpuno sam zaboravio na tu igru, koliko mi je samo zabave donela... isto koliko i frustracije
E da, igram HL2, danas sam prvi put obrnuo The Lost Coast (jest da traje 15 min, al opet).
Edit: Inace ja dajem punu podrsku Blizzardu sa njihovom "soon" i "when it's ready" filozofijom, umesto preodredjenog roka gde igre izlaze neispolirane, poludovrsene. Mada secam se da je i blizzard jednom jako zasrao sa jednim WoW patchom, ne secam se tacno kojim, samo znam da je bio pre 3.1
« Poslednja izmena: 21. Feb 2010, 04:04:42 od CvijaFaQ »
Uglavnom Multiplayer:Counter-Strike Source,Call of Duty 2 Multiplayer,Call of Duty 4 - Modern Warfare Multiplayer,Call of Duty - World at War Multiplayer,Battlefield Bad Company 2 - BETA,Left 4 Dead,Borderlands
I to bi bilo to... sve to igram u multiplayer
Uskoro pocinjem sa World of Warcraft Wrath of Lich King i sa Left 4 Dead 2 i sa MW 2
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
Sa onim tigrom na kraju moraces bas da se oznojis.
Ja sam pronašao omanji... nazovimo ga tehniku (ali je pre glitch), u sukobu sa njim... tako da sam ga ja stalno rokao tom tehnikom, dok je on bezuspešno pokušavao da me nokautira.