U odnosu na neke druge sunjalice tipa Thief, Splinter Cell ili genijalni Tenchu sa sony-a stvarno je prelaka.
U odnosu na akcije tipa Oni, Blade of Darkness mehanika borbe je isto nedovoljna.
Prica je et originalna, i koncept menija i kontrola.. I grafika savrsena.
- Nove igre vise lice na interaktivne filmove nego nesto oko cega se treba koncentrisati.
sve si reko. bas tako-naj,naj grafika,koja obicno trazi kompjuter jacine NASAinog u datom trenutku izlaska,nikakva prica,nikakav izazov,nikakav smek... doduse,ovo se bas i ne odnosi na Assassin Creed,koji je ipak odlicna igra kad se sve sabere,ali,vecina novijih igara je takvo.sto vreme vise tece,to je vise smeca,a sve manje pravih,normalnih igara.
predjoh prototype,odusevljen...sad igram assassin's creed ...predlozite nesto za dalje u tom fazonu trece lice rokanje i to
1)Oni je po meni najbolja fajterska igra akcija. A ima i pucanja i dovoljno dobre akrobatike. Stil onih japanskih crtaca (Ghost in the Shell) ...
Blade of Darkness iako je star jos mu se drzi grafika. Macevanje, srednji vjek. Cudovista. Atmosfera ponekad jeziva.. Neprevazidjen fajt. Mada je prilicno tezak, moras svaku borbu bit napet do bola i taktizirat (sto se meni svidjelo).
Blade of Darkness I dan danas je imam instaliranu Prvi put kad sam je imao bio sam odusevljen,a nestala je kad mi pao sistem,i posle nisam mogao da je nadjem Sve dok nisam dobio bolji net pa sam je skinuo sam
A ja trenutno igram multiplayer AVP,posto sam se razocarao u singleplayer.
Karakteristicno je da su obje igre (oni, blade) naizgled nedovrsene, sa jednostavnom pricom, i losim marketingom.
Al gameplay je uzivancija.
Dal se silno istrose na brilijantnu mehaniku igre pa nemogu da dovrse.
Naprimer Blade 2 i Elveon koji je jako slicna igra su napusteni projekti .. Izgleda da se takve igre ne isplate u nekom poslovnom smislu. A zabavne su.
Oni nisam igrao.Da nazalost ostanu nedovrsene u nekom pogledu,i vecina ljudi ih zaobidje,dok samo nekolicina uziva u njima.A igracka industrija se danas svodi na pravljenje igara koje ce doneti pare,a za sve drugo ni ne misle(na pricu uglavnom) Avaj vec su mnogi rekli o tome na ovoj temi i nazalost je istina.Zamisli da je danas COD MW2 ultra zajebana igra,gde moras da mislis non stop bez prekida,gde ako ispustis neki segment price,neces znati sta radis,i slicno.Pa niko je ne bi igrao Danas je poenta sto bolja grafika,fizika,efekti,borba tu i tamo,sve zavisi kako urade AI,a pricu,pa to zavisi ko pravi igru.