Pocelo da pokazuje ogromne oscilacije u snabdjevanju - tj. izostanku snadbjevanja resursima , populacija gore dole, market kasni iako je skladiste puno, recimo posudja il namjestaja.... kuce evolve devolve, populacija +500, -500... Bez ikakvog razloga.
Pa sam izbriso arhaicno, neoptimizovano s-anje.
Pharaoh vec nema tih problema, treba vremena ali osjetis vise svoj uticaj i neku logiku.
Sad igram igre makar posle 2000.
« Poslednja izmena: 28. Nov 2009, 00:23:22 od Slagvort »
Pocelo da pokazuje ogromne oscilacije u snabdjevanju - tj. izostanku snadbjevanja resursima , populacija gore dole, market kasni iako je skladiste puno, recimo posudja il namjestaja.... kuce evolve devolve, populacija +500, -500... Bez ikakvog razloga.
Pa sam izbriso arhaicno, neoptimizovano s-anje.
Pharaoh vec nema tih problema, treba vremena ali osjetis vise svoj uticaj i neku logiku.
Sad igram igre makar posle 2000.
Ja probao da instaliram caesar 3 na novom kompu pre jedno mesec dana i nije hteo da radi... Inace sad cepam Arcanum.
Odigrao Metal Gear 4 na Sony-u. Moram da kazem da igra iako graficki odlicno uradjena me je extra smorila beskrajno dugim i cesto bespotrebnim filmovima.U pogledu price nista novo sto vec nismo videli u prethodnim delovima.
Gothic 2 Night of the Raven... po jedno milioniti put... sta cu,igrica mi ja prirasla za srce,najvise od svih koje sam igrao. eh,dobra stara vremena... kakve su igre nekad bile...
Hkj,igrao sam Gothic 2 na leto i presao ga ali mi se dodatak ne svidja jer ubacili promene za oruzja tako da nije bilo bitno da li si mercenary,paladin ili mag posto najbolje oruzje mozes da uzmes na prvom actu i nema potrebe da ucis da ih kujes a ja sam perfekcionista(j... ga)
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Hkj,igrao sam Gothic 2 na leto i presao ga ali mi se dodatak ne svidja jer ubacili promene za oruzja tako da nije bilo bitno da li si mercenary,paladin ili mag posto najbolje oruzje mozes da uzmes na prvom actu i nema potrebe da ucis da ih kujes a ja sam perfekcionista(j... ga)
pa,zato ja nisam ni koristio Claw of Beliar(onaj mac,pretpostavljam da na njega mislis),nego sam lepo koristio one druge.one medju najboljima,ali ne i najbolji. i tako radim i u drugim igrama.grozim se od igara koje ti daju na ruke bazuku ili nesto "proporcionalno" tome za doba u kome se desava igra,pa ti idi rokaj sve zivo.igram ih,ali,ne tako.uzmem i bacim to i uzmem neko standardno oruzje.sto je i realnije,nego da imas ne znam ni ja sta. verovatno zato sto sam i ja poput tebe,perfekcionista u igrama.znaci,ono,sve mora do detalja da se odradi. elem,sve u svemu,iako svi to vec znaju,da ponovim-zaista fantasticna igra. i drago mi je da jos ima onih koji je se secaju.
« Poslednja izmena: 03. Dec 2009, 01:12:48 od hkj »