Imas foruma za Muziku Ovo je forum za igre.... i ako je u pitanju soundtrack.
jebote,koji ti daves umes da budes nekad... imam dva puta vise postova i bar jos toliko vise iskustva ovde od tebe.mislis da ne znam gde se sta postavlja? mislim,ne kapiram te nekad... sta cu tamo da kazem?"slusam " I don't want to set the world on fire"" ??? a niko ne zna ni igru,a kamoli soundtrack!!!
« Poslednja izmena: 07. Sep 2009, 02:28:59 od hkj »
Hihihihi.... duplo iskustvo - nikako.... duplo postova - tako je sad ali zar je bitno ko ima vise?
E napr. ja sad tebe uopste ne kapiram. Jel mozes da kazes " necu tamo jer me niko ne razume" ili barem nesto sto ne zapocinje raspravu. Sto bi se sad ja as tobom raspravljao oko neceg kad nema osnove za to....
A ako nisi shvatio za svo to vreme koje si ovde (kao da je bitno) tema se zove "Sta igrate u zadnje vreme?" a ne "Sta slusate u zadnje vreme?" sto znaci da je cist off i da ne pripada ovde. E sad sto ti ja kazem da ides tamo ne znaci da ti ne znas da to postoji vec da je to za tamo i da nije za ovde.
I nemoj da pricas kakav ja mogu da budem jer me uopste ne poznajes,svi se znamo samo preko intreneta a i ne zelim da kazem sta mislim kakav si ti jer to stvarno ne treba iskazivati kada ne znas nekog....
Moj ti je savet... slusaj muziku i kuliraj kad vec mozes ...
« Poslednja izmena: 07. Sep 2009, 03:46:39 od vandemon »