Igram San Andreas posto ga nisam preso a u novembru stize GTA 4
Jaoj, blago tebi, sta bi dao da opet prelazim sve ispocetka
Sto je najcrnje, uzmemo drugar i ja da zaista to i igramo (ranije sve svaki pokusaj igranja GTA zavrsavao sa roadkill masakrom). Stvarno mi nije jasno sta ljudi vide u toj igri, potpuno je bezumna. Cak i to kao "kul" nasilje i "mi smo gegsta baje, sad cemo ti spalimo zenu" je smesno, cesto i idiotsko. Primer: sam pocetak igre, tugujete nad majkom i neko pomene drive by i glavni lik odmah skace od srece.
Igrao sam davno igru, pa mi je ostala dobra prica u glavi. Sto se tice prve misije, nije lik skocio od srece, vec kad krenes napadaju te protivnici, gang koji se zove "Ballas" krece kolima na tebe i onda to nije drive-by, vec beze na biciklama, a nisam primetio da je neko skakao od srece, vec su bezali da bi se spasili
Ukupno 5000; karaktera na raspolaganju: 5000 Ukupno 5000; karaktera na raspolaganju: 4956 Ukupno 5000; karaktera na raspolaganju: 4910 Ukupno 5000; karaktera na raspolaganju: 4864
Igram San Andreas posto ga nisam preso a u novembru stize GTA 4
Jaoj, blago tebi, sta bi dao da opet prelazim sve ispocetka
Sto je najcrnje, uzmemo drugar i ja da zaista to i igramo (ranije sve svaki pokusaj igranja GTA zavrsavao sa roadkill masakrom). Stvarno mi nije jasno sta ljudi vide u toj igri, potpuno je bezumna.