iako je Top spin mnogo profesionalniji nikada se necu skinuti sa VT-a. Top Spin je bolji i zajebaniji ali znatno sporiji....sve ide mnogo usporeno sto me nervira
au zesce sam se zajebao u proslom postu...posle sat vremena igranja top spina shvatio sam da je ovaj mnogo bolji...brzina ume ponekad da zamara ali kada se igra sa losim igracima...kada se uzmu odlicni igraci igra let...Odlican je top spin.Takodje je i ogroman posto ima carrer mode koje je stvarno dug..jedan turnir se igra ko pravi tennis ne ko VT gde su 3 seta jedan mec.Moja obavezna preporuka...inace izlazi Virtual tennis 3 za pc
* Every puzzle has its pieces * Every piece has a puzzle * How much blood would you shed to stay alive? * Live or die? Make your choice [SIZE="3"]You`re Just Another Star that`s burnt Out you quickly...[/SIZE]"
I got banned for having a common sense. Common sense... Not as common as you might think. Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.