Dovršio za par sati (po drugi put i više nikada u životu) Homefront Ultimate Edition . Tupava igra i dalje ostala tupava igra,samo joj je protok vremena oduzeo i jedinu dobru stranu koju je imala - prihvatljivu grafiku.Sada ta hvaljena njena Dx11 osobina deluje smešno. Jedino dobro što je iz ovoga smaranja škartom proizašlo je to što mi se mišonja odlično pokazao , rokajući kontrolisanim kratkim (3 metka) rafalima Kimovu dečicu i štedeći mi tako municiju ( igra,inače,insistira na trošenju municije,potencirajući nešto duže burst-ove). Pokušao da igram i Wayward Manor , ali mi je (na sreću,jer mi je bila dosadna) zabagovalo na drugom nivou ,pa digoh ruke i obrisah je.
Prešao: Wacky World Land of Illusion Starring Mickey Mouse
Ej kakav sountrack ima taj Miki! Da ne povjeruješ koliko me drma!!
Mislio sada da uzmem malo da igram Flashback pa da što prije zapocnem Nethergate Resurrection. Ali sam od toga odustao. Ipak nastavljam sa Castlevania: Lords of Shadow 2 dok je ne završim
A na Game Gearu će da se piči Tails Adventure.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Punu igru (od 1444 do 1821) sam igrao sa Norveskom, Portugalom i Srbijom, a probao sam i sa nekim drugim pa mi nije islo ili mi je bilo dosadno. Takodje sam neke drzave gulio u EU3 pa ne moram opet.
Samo cepajte predloge, sve drzave tadasnjeg sveta dolaze u obzir...
« Poslednja izmena: 08. Avg 2014, 16:33:19 od Roki_09 »
Šta ti ja znam... Uzmi Veneciju, Đenovu ili Milan, te trgovačke mini-države mogu da imaju ogroman uticaj putem novca, a i verujem da je potrebna drugačija strategija sa njima, nego neka kolonijalna velesila sa ogromnom teritorijom.