Završio (nikada je do sada nisam igrao) Frontlines: Fuel of War (sa onom starom zakrpom od sedamdesetak mega) . Srednje pristojna zabava (ima nelogičnosti u priči,ali nisu želeli da isprepadaju mlade igrače sa Zapada ) , ako vam ne zasmeta ograničenost bojnog polja koja ne dozvoljava taktičko zaobilaženje radi udara iz neočekivanog pravca ("...napuštate bojno polje..." i sl.). NPC-ovi,ili totalno glumataju borbu (napucavaju se sa 20 m razdaljine,bez ikakvog efekta),ili vam na oči čiste neprijatelja iza zaklona (što je veoma pohvalno). Najgora situacija u kojoj se nađoh je podrazumevala da nemam bilo šta čime bih mogao da zaustavim pomahnitali tenk "Crvene zvezde (Red Star Coalition) " ( ) do da mu u auspuh turim "onu stvar" da mu motor presisa...Igra ume da zabiberi na taj način. Obzirom da se vidi ja je pravljena za MP i da sam igrao tek SP bez novih 900 mega teških zakrpa,ne mogu se preterano žaliti...
offtopic(hitno je): FIFA13> Imam problem igram karijeru i kad zavrsim prvu sezonu ide mi ono end season i onda mi izadje nesto kao preparing for new season i igrica mi zabode i "pukne" i tako svaki put, jel zna neko sta da uradim???
Ja prošle noći gulih par sati Kingdoms of Amalur : Reckoning.Opasna navlakuša,ali nije laka i strašno je bagovita.Može se naći BBox varijanta,isplati se probati.
« Poslednja izmena: 21. Apr 2013, 15:48:11 od Torivoje »
Kingdoms of Amalur je cool, ali što je primetio Yahtzee sa Zero Punctuationa, igra je dizajnirana kao MMO naslov (samo prostranstvo to pokazuje), ali je na pola puta prešaltana u Single player.
Drugo, klase nalikuju jedna na drugu, i jedino ih skillovi razlikuju (i Warrior,Rouge i Mage imaju blok, i kombo napad). Ali mi je najgotivnija Scorpion kuka za privlačenje strelaca u Warrior grani. Tu se vidi da je igra kreativni dragulj. Šteta za sam studio, velika šteta.
(u pola glasa i dobronamerno...Krejzi,menjaj fotografiju...ovako ispada da ti se ne sviđa riba,a ne sama igra... )
-----------------------
Citat
Drugo, klase nalikuju jedna na drugu, i jedino ih skillovi razlikuju (i Warrior,Rouge i Mage imaju blok, i kombo napad). Ali mi je najgotivnija Scorpion kuka za privlačenje strelaca u Warrior grani. Tu se vidi da je igra kreativni dragulj. Šteta za sam studio, velika šteta.
Daleko sam od levelovanja lika do tog nivoa.Rešavam brojne sekundarne zadatke,razmišljajući kako da stavim soli na rep ozloglašenoj " The Widow " .
« Poslednja izmena: 21. Apr 2013, 16:28:10 od Torivoje »
Meni je bila dosta repetativna, ali kul igra. Imao sam figtera, lepo izlevelujem one profesije, svaki iole bolji oklop i oruzje lepo rasclanim na delove pa napravim jos bolji. Cak i klase nisu toliko bitne posto u svakom trenutku mozes da nadjes onoga sto ti resetuje sve poene pa da zabatalis fightera i krenes sa magom ili rougom ili da napravis neku krosklasu...
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"