Mod valja samo ako si veteran, zato što otežava igru, jedan primer je što polako gubiš krv pa stalno moraš o tome da paziš, rebalansira statove (npr, inteligence ti više ne povećava intmidate, nije mi nikad ni bilo jasno kako su ta dva stata povezali), smanjuje efikasnos Blood Buffa (umesto da ti da +5 na sve primarne statove, daje ti +1, ali možeš da potrošiš XP pojene da ga ojačaš kao druge discipline)...
Količina novog sadržaja nije toliko impresivna, nove teksture su lepe, ali koga briga za ulepšane teksture na par lokacija, novi questovi su ok, ima ih jedno 4-5, ne sećam se tačno, ali nisu ništa iznad samo ok, opet novi sadržaj je dobrodošao. Od novih NPC-jeva imaš samo jednog (možda se pogrešno sećam) koji je i trgovac knjiga (koje više ne možeš samo da nađeš, moraš kod njega da pazariš) i daje jedan nov quest. Novi klanovi nisu dodati, već zamenjuju stare, i njihovi modeli su isti, samo su im teksture drugačije, ali nove discipline su sasvim cool i imaju svoje nove efekte.
Vredno da se jednom odigra.
Ok,hvala,mozda budem probao pri sledecoj instalaciji vtmb-a...nesto mi se ne svidjaju klanovi u tom modu...deluju mi bolje originalni klanovi(iz vanile),valjda zato sto sam navikao na njih...plus sto imam neku gotivnu drustvenu igru koja se zove ''vampire:prince of the city'',gde isto mozes da igras sa klanovima iz bloodlines-a
Dungeon Keeper u Austin Powers/No One Lives Forever humorističkom fazonu. Super zabava, ali polako zna da postane repetativna. Igra je takođe dosta teška, i pristojno komplikovana.
Ako niste igrali Dungeon Keeper, manje više se sastoji od građenja tajnog skloništa unutra planine ili vulkana, postavljanja zamki za agente, treniranje pristalica, slanje tih istih pristalica svuda po svetu da rade zla dela ili kradu novac, muke sa super agentima...
Ako vam je zanimljivo, isplati se naći neki "strategy guide", u suprotnom vaša prva baza biće samo test baza.
« Poslednja izmena: 03. Maj 2012, 14:21:26 od CvijaFaQ »
Kakav je? Jesi kupio ili "nabavio"? Ja se jos mucim sa torrentom.
Zašto kada radi MF-radnja ?
Ocigledno nisam upucen Ovo govoris za linkove ili nesto tako? Nemam bas neku stranicu sa istima, koristio sam warez ali je postao groblje linkova... svaka pomoc je dobrodosla.