zadnjih 4-5 mjeseci nista nisam odigrao,jbt nisam gamer vise izgleda izgubio interesovanje za igrice skroz
Pretjera ga sa 4-5 mjeseci. Ja ne igram ništa zadnjih desetak dana. A razlog su odvratni, šugavi ispiti. Inače bi pičio Resident Evil 5. Ovako da igram osjećao bi se nekako sjebano. Možda tek od onog tamo vikenda nastavim.
E kakav je Metro?Deluje mi zanimljivo,a i nedavno sam procitao knjigu i bas mi se dopala...Jesi imao nekih problema sa pokretanjem igre?Ja sam probao u jedno tri navrata da instaliram igru,ali svaki put kad je instaliram i pokrenem izbaci me iz igre i promeni mi rezoluciju desktopa i onda kad je vratim moram sve ikonice da vracam (a imam ih mnogo) xD
Diablo 1:The Hell - mod za Diablo 1 samo sto je teeeeeeeeezak iako su shodno nivou tezine izubacivali i dosta jake stvari. Doduse, za sada mi fino ide pa nema toliko mucenja...
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"