Presao stalker: clear sky,i moram da priznam da sam razocaran(nakon prethodno odigranog stalker:call of pripyat)...mada vise i nisam ocekivao od igre Prica nikakva,jos jadnija od one u pripjatu,mape ogranicenije,bagova dosta i nakon patchovanja...trgovanje i unapredjivanje oruzija dostupno samo u prvoj trecini igre,nakon toga nisam video ni jednog trgovca...jedino sto valja je ta ''stalker'' atmosfera,zbog koje sam i instalirao igru...
Presao stalker: clear sky,i moram da priznam da sam razocaran(nakon prethodno odigranog stalker:call of pripyat)...mada vise i nisam ocekivao od igre Prica nikakva,jos jadnija od one u pripjatu,mape ogranicenije,bagova dosta i nakon patchovanja...trgovanje i unapredjivanje oruzija dostupno samo u prvoj trecini igre,nakon toga nisam video ni jednog trgovca...jedino sto valja je ta ''stalker'' atmosfera,zbog koje sam i instalirao igru...
A Laikusa probaj Shadow of Chernobyl,to je prvi dio Stalkera,ubjedljivo je bolji od ova dva nastavka, daleko manje bugova...
Što se tiče tih trgovaca u Clear Sky,osim Sidoroviča koji se nalazi u Kordonu,možeš trgovati u bazi Clear Sky u Močvari,tu u bazama Freedom-a i Duty-a.U ove tri baze se nalaze i tehničari za unapređivanje i popravku oružja i opreme,a dodatni trgovci i tehničari se nalaze u bazama Stalkera. Kako si uopšte uspio preći igru, izgleda da si samo jurio glavni quest?
Ja tvrdim da je Stalker jedino vredan igranja sa overhaul modovima.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(575.71 KB, 1536x1127)
« Poslednja izmena: 17. Feb 2012, 13:34:31 od CvijaFaQ »