Eto ! Rekli smo ti to i pre nego si je započeo.Neke igre i ne moraš da odigraš do kraja (kao što je to bilo u mom slučaju) da bi se videlo od kakvog su štofa iskrojene.Razgrćem kamare neodigranoga ,pa će i DSp duologija doći na red da je dovršim.
Ja se,sa druge strane,ozbiljno zanimam sa mojom Черная метка (Black Label).Nivo sa klovnovima-ubicama je bio prava pravcata poslastica ! Nivo živih i veselih boja ,a saleću te gomile klovnova-psihopata.Tauntovanje se razlikuje od klase do klase i postaje sve zabavnije. Fizika borbe u igri postaje sve bolja.Potrebno je samo provaliti trenutak između dva neprijateljska komboa i navaliti na njih.Na početku mi je bilo teško izaći na kraj sa jednim i nemoguće sa dva,a sada lešim i po tri protivnika.Da stvar bude još bolja,igra (po starom ruskom pravilu) nije postala lakša i ne može se u sukob uletati na : " Ura !" . Kako je krenulo,ako se igra zadrži na ovako visokom nivou do samoga kraja,još ću je i sačuvati.
« Poslednja izmena: 11. Feb 2012, 21:25:55 od Torivoje »
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"