You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
Prođoh večeras 2 poduža nivoa kod nas malo poznate igre Черная метка (a.k.a. Black Label a.k.a. The Hunt a.k.a. Traque) (2008).Totalno zamešateljstvo naslova...Igram ovu (poslednju) francusku verziju (koja ima zvuk na engleskom),uz prevod sa ruskog na engleski .Radi,nije da ne radi... Igra je zasnovana na (nekom ruskom) istoimenom sf-romanu (anti-utopija) i liči na kombinaciju 2 igre : Condemned Criminal Origins + Manhunt,naravno u ruskom stilu (koji nosi sve što nosi)... Evo kako to izgleda :
Ako ste igrali Condemned,znate ograničenja njegove fizike...Isti je slučaj i ovde,uz bolju grafiku (što se i vidi). Igra nije niti previše laka,niti previše teška (...osim kada se na vas istovremeno stušte 2 "Džejsona" sa mačetama).Jedino što mi zaista nedostaje je ljudska šunjaža,uz saginjanje i prikradanje. Može proći u ova "post MU" vremena.O igri se dodatno možete informisati (video-zapisi,skrin-šotovi...) : ovde .
« Poslednja izmena: 08. Feb 2012, 22:52:33 od Torivoje »
Jel´tako ? E,sad´će se ubrišeš za "proverene linkove" za Darkness ! Iskreno,mrzelo me je da otvaram novu temu oko nečega što bi započelo i završilo mojim postovima (sumnjam da će ovo igrati još neko osim mene).
« Poslednja izmena: 08. Feb 2012, 23:22:47 od Torivoje »
Za mnogo manje sadržaja ljudi su otvarali teme. Ali problem leži u smanjenoj posjećenosti foruma. Kao da su ljude smorile "igrice". Tek jedna od deset tema može da uspije tj. da se proširi na bar dvije stranice.
« Poslednja izmena: 08. Feb 2012, 23:30:10 od Magic Master »
Eto,lepo ja kažem da će ubijanje MU doneti nešto dobro - izlečiće nas od prezasićenosti i (nadam se) vratiti prag draži na neku normalniju vrednost.Jipi,vraćamo se starim dobrim igrama...
Dead Space - Večeras sam ušao u deseti chapter. Kako igram sve mi je bolja i bolja. RPG elementi su savršeno uklopljeni. Iako sam navikao, i dalje mislim da kamera uništava gameplay u korist horor atmosfere. Kada si nepecizan i spor prirodno je da se više plašiš i zagledaš iza svakog ćoška u stilu "šta se to iza brda valja?"
Hunitng Unlimited - Preostale mi samo četiri Master Campaign misije (tri pokrivaju lov na srndaće, jedna na jelene) koje sad za sad izgedaju nerješivo. Da bar postoji negdje walk,na netu. Ali nažalost nema ništa.
« Poslednja izmena: 09. Feb 2012, 00:32:59 od Magic Master »