Posto vidim da svi hvale odlucih i ja da probam S.T.A.L.K.E.R. : Shadow of Chernoby...Nadjoh konacno i neku verziju koju sam mogao da instaliram nadam se da u igrici nece biti problema
Posto vidim da svi hvale odlucih i ja da probam S.T.A.L.K.E.R. : Shadow of Chernoby...Nadjoh konacno i neku verziju koju sam mogao da instaliram nadam se da u igrici nece biti problema
Super je, ali ako nemaš patch ili neke početničke modove, onda ima previše, ali baš previše bugova.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(513.49 KB, 1536x1089)
« Poslednja izmena: 29. Dec 2011, 15:22:18 od CvijaFaQ »
Super je, ali ako nemaš patch ili neke početničke modove, onda ima previše, ali baš previše bugova.
Nemam nazalost nista ...Ako imas neki savjet sibni pp sta da uradim ako nije problem
Zumuraj sliku koju sam okačio, donji desni ugao imaš kvadrat za zoom
Na njoj ti sve pište, treba malo truda, ali vredno je!
Ako baš baš ti nije to cimanja, skini i instaliraj prvo sve patcheve za igru, pa onda ovaj mod, on ima wizarda, tj. ne moraš ručno: http://www.moddb.com/mods/stalker-complete-2009 Iskreno meni je ovo među gorim modovima jer olakšava igru, ali takođe ulepšava igru sa boljim teksturama.