igro sam to , moram priznati jedna od najboljih trkackih simulacija koje sam ikad igrao(inace nevolim trkacke igrice,) posle NFS:Underground-a i Flat Out dvojke jedna od meni licno najboljih racing igara.takodje je popularna online za razliku od nfs i flat outa. svidja mi se realisticnost .
Toliko me je smorilo svo ovo bdjenje oko Double Agenta (nemam ni vremena ni snage da išta više pokušavam) tako da ću ubuduće da igram samo Blades of Avernum i ništa više. Jedina igra koja može da mi pruži duševno smirenje. Igram sve scenarie izasle od 27.7.2007. (Avatar) do 18.2.2008. Kada je izasao Avernum 5, koji opet ne radi kako treba. Ali do tada ću već skupiti novu zalihu živaca neophodnih za proždrljivu alu video game crach-eva.
Dakle,
prešao BoA: Bonus Army i Foul Hordes
na repertoaru će biti BoA:
Darkness
Outpost Valley
A Visit to the Madhouse
El Presidente Imagine This Scenario Aphobia Mystery Manor Kill Them Dead Kingdom Hall Tales From the Tabard Inn Muffins n' Hell
« Poslednja izmena: 17. Dec 2011, 01:39:38 od Magic Master »
Warcraft 3 (DOTA) zatim GTA:Vice City (Old School) i Global Operations
DOTA je jedna od najboljih igrica takve vrste. GTA:Vice City - stara igra ali dobra je. Global Operations - postoji dosta ovakvih igrica zato mi se ta i ne svidja. Imas dobar ukus.