Ne znam sta je to sa The Elder Scrolls igrama, kao da imaju cilj da covjeka zaviju u crne haljine i dovedu do praga kad nema sta da jede u kuci Tako mi se samo cini to...
Zasto je ovo prokleto zahtjevno i neoptimizovano... prokleta konverzija sa konzole. Necu vise nista da igram... do daljnjeg...
« Poslednja izmena: 27. Nov 2011, 21:26:35 od Havin Fun »
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Ne znam sta je to sa The Elder Scrolls igrama, kao da imaju cilj da covjeka zaviju u crne haljine i dovedu do praga kad nema sta da jede u kuci Tako mi se samo cini to...
Zasto je ovo prokleto zahtjevno i neoptimizovano... prokleta konverzija sa konzole. Necu vise nista da igram... do daljnjeg...
skirym do sad mi se svidja...Bas je dobro optimizovana,na high je igram a imam samo 512mb ram Sjutra uzimam jos 2 gb tako da cu imat 2.5gb
skirym do sad mi se svidja...Bas je dobro optimizovana,na high je igram a imam samo 512mb ram Sjutra uzimam jos 2 gb tako da cu imat 2.5gb
Moja konfiguracija: AMD Phenom II X4 965, 4GB ddr3 kingston, 2tb hdd, nvidia geforce 9600gt (imao sam 9800gt al' crkla), znam da je graficka usko grlo ali do sad je sve radilo na "Hgh"!
Vjerovatno je neka fora za koju ne znam, zamolio bi da to podijelite sa mnom na pp. Hvala. P.s.- Izvinjavam se na off-u!
« Poslednja izmena: 29. Nov 2011, 17:00:29 od Havin Fun »