Izasla ti sestica, ali lepo rekose u nekoj od recenzija iste: Dzaba sve to dogradjivanje pored jos igrive trojke.
Tema: Skyrim sam a Disciples 2 sa drustvom.
Sve nakon cetvorke, kada su ljudi koji su osmislili igru i radili na njoj jos od prvog Kings Bauntija (osamdeset i neka), prekinuli sa radom i prodali sva prava drugima, Heroji su postali tesko sranje i skrnavljenje legendarnog imena. Rekoh jos dosta ranije na ovom forumu, da se lepo uzme Kings Baunti u ruke i oseti atmosfera, kakvu su nekad Heroji imali. Nisu iste igre, nacin igranja se dosta razlikuje, ali imaju isti smek koji te tera da igras dalje.
Kakav je inace novi Elder Skrols? Ja sam samo igrao Morovind i to vrlo malo, pa me zanima kako bi se novajlija i pritom neko ko ne igra RPG igre uopste, snasao? Navlaka ili bi odustao posle deset minuta?
« Poslednja izmena: 25. Nov 2011, 12:18:35 od DuKiM57 »
Hahahhaha A videla sam tu najnoviju, ne svidja mi se, nema tu atmosferu i taj duh kao trojka, a ja volim bas taj old school, ne privlaci me nesto posebno nabudzeni vizuelni efekat ako je igrivost zapostavljena, a to je uglavnom slucaj u vecini danasnjih igrica... A ovi Heroji su droga, zaraza
Kakav je inace novi Elder Skrols? Ja sam samo igrao Morovind i to vrlo malo, pa me zanima kako bi se novajlija i pritom neko ko ne igra RPG igre uopste, snasao? Navlaka ili bi odustao posle deset minuta?
Odlican je. Sistem levelovanja je sredjeniji i cela igra je dosta uproscenija u odnosu na Morrowind tako da bi trebao da se snadjes. Ja bih ti preporucio da makar probas pa da sam vidis.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
@Osma,a i svi ostali - toplo preporucujem da probate ekspanziju "in wake of gods".Sadrzi nove mape,nove kampanje i brdo novih dodataka.Ako se dobro secam(zadnji put sam je igrao neke 2005. ),radili su neki Koreanci i Rusi,te je vise mod jer nije zvanicna ekspanzija,ali,opet,uradjena je fantasticno.Obavezno da probate!
« Poslednja izmena: 25. Nov 2011, 14:00:55 od hkj »
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.