Staru igricu..Prokleti prvi deo Princa Persije, Sands of time..ali imam problem...( nisam plavusa ), ali ne ide.. p.s. ..ispasce da sam glupa u drustvu, ali se ne predajem ..Uzela sam Prince of Persia sva tri dela,naravno sada igram The Sands of time..E sad, sta me buni, negde pri pocetku, oko 15 posto predjeno samo, kada posle onih rupetina i gluposti( zaista lako za sve, ali mene sada koci), prodjete za ono odredjeno vreme ispod spustajucih vrata, i sidjete u onu dvoranu, hol, sta li je vec, i naletite na njih cetvoricu zombija, matorog i ona tri debila. Princeza ih roka sa strelom, a ja nikako ne uspevam da ih pobijem. Ako iko moze da mi pomogne, bila bih zahvalna:)..Hvala unapred
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
I got banned for having a common sense. Common sense... Not as common as you might think. Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.