Igrao sam ga oduvek i uspeo samo jednom da pređem pre 2-3 godine ceo World Tour, ali bez izgubljenog meča.
Ostavio sam SNES još prošle godine na potkrovlju i tražio knjige juče i došao do njega.
Doneo kući, obrisao i radi. Pokušaću da ga pređem pre škole.
Kad se setim samo kad dođem negde do 5-6 turnira pa pogrešno napišem šifru.
Pa sve ispočetka... Igrica izgleda kao veoma laka mada je poprilično teška. Lotpica mora da se popodi tačno reketom, grafika je dosta loša a svakom ko je igra preporučujem da se dobro naoruža živcima.
@Magic Master, ti si bas master kako igras sve te old skul igrice ? eo neki emulator za komp, mame32 ili ono kao 256 igrica sa sege ? Uh kada se setim mladosti i tih igara!
Koji je bolji nemam pojma jer nemam 64-bitni Windows. Nakon preuzimanja emulatora tražiš kompletan ROM set. Te ROM setove možeš pronaći na PirateBay-u. Najnovija verzija emulatora je 0.154. Zašto ne prelazim na nju? Zato što verzija emulatara treba biti bar približno komptabilna sa verzijom ROM seta. Jer oni stalno brišu i prave nove, bolje ROM-ove koji ne idu baš najbolje na starim emulatorima. Inače neke igre možda neće raditi. Ili neće raditi ispravno. Najnovija verzija ROM seta koju možeš pronaći na PB je 0.153. I ona odlično radi na najnovijem emulatoru.
Inače MAME igre su dušu dale za co-op. Ne treba ih igrati sam već u kakvom takvom društvu. Ja MAME uglavnom igra sa svojim šestogodišnjim sestrićem. Prvo se zagrijemo sa par nivoa Donkey Kong Country Returns- za Wii ili Streets of Rage Remake-a a onda kreće višečasovni MAME fest.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)