Pa znas kako... ja sam ga igrao kada je izasao, ali mi se nije bas svideo zato sto je bilo previse bagova. Sad sa apdejtima je mozda mnogo bolje, tako da ne bih da ocenjujem.
Naravno fokus sa Portugalom je kolonizacija i trgovina, ali sam malo i osvajao po Africi. Poceo sam sa novim dodatkom random new world (randomizuje teritorije Amerike)...
Prva slika: Pregled cele igre. Druga slika: Zeleno moje teritorije, plavo saveznici, svetlo plavo(istocna Afrika) moji protektorati. Treca slika: Kolonije u randomizovanoj Americi. Cetvrta slika: Ceo svet.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Naravno fokus sa Portugalom je kolonizacija i trgovina, ali sam malo i osvajao po Africi. Poceo sam sa novim dodatkom random new world (randomizuje teritorije Amerike)...
Prva slika: Pregled cele igre. Druga slika: Zeleno moje teritorije, plavo saveznici, svetlo plavo(istocna Afrika) moji protektorati. Treca slika: Kolonije u randomizovanoj Americi. Cetvrta slika: Ceo svet.
Razmisljam da skinem i krenem, reci mi jel postoji mogucnost da se igra u lanu, tipa nas 3-4-5 pa da cepamo, preko Gamerangera ili tako nesto ? Koliko je komplikovana da se u pocetku naviknes na gameplay ?
Siguran sam da postoji nacin kojim moze da se igra u LAN-u, ali licno nisam nikada probao... A sto se tice gameplay-a, verujem da ces brzo da se snadjes jer si vec igrao ranije delove i mislim da ce ti biti dovoljno da pogledas tutorijal...
I dalje Mass Effect 2. Mnogo mi nesto monoton gameplay. Nema prave akcije. Sve nesto plisano, prefinjeno, pederski. Meni lično običan hodnik shooter iz trećeg lica sa precjenjenom pričom.
« Poslednja izmena: 22. Maj 2014, 12:29:38 od Magic Master »