Ako nekoga interesuje, save ne radi na Winsowsu 8.1, ali upamti kada predjete svaki chapter, tako da moze da se onda fura tako jedan po jedan posto iz glavnog menija moze da se bira svaki deo koji je predjen.
I ja zaglavljen u njoj više od deset dana . Mic po mic levelujem,trudeći se da mi uputstva sa mreže posluže jedino da ne uvalim svojoj "herojskoj karmi" neko govno tipa : vampirizam,likantropija,krađa,atentati i sl.
Ево ја да препоручим једну браузер игру. Слична ерепу в1, данас почела ко не зна о чему је реч ->
вПопулус је друштвена, стратешка, масивна мултиплејер онлајн игра. Представља реалну симулацију света у стварном времену где играчи могу да се прикључе политичкој, економској, војној и новинарској каријери. Играчи или грађани могу да воде компаније и продају производе на тржишту, да се прикључе политичкој странци и кандидују се за скупштину или председника. Можеш да се прикључиш војсци и бориш се у рату против неке друге земље или да будеш новинар и објављујеш новинарске чланке. вПопулус је игра која се у великој мери заснива на друштвеним аспектима игре. То није само игра, то је огромна заједница играча из целог света. Могућности су неограничене!
[Edit by Magic Master: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsiPravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]
« Poslednja izmena: 08. Mar 2014, 21:57:29 od Magic Master »