Kakva je F1 i vredi li uopšte igrati to bez volana? Dirt isto?
За Ф1 сам и писао на теми,нисам одушевљен уопште,ја га играм без волана(мрзи ме да га прикључујем) и може да се вози без проблема...искрено очекивао сам да буде доста теже,ал прц.
За Дирт претпостављам да је ипак права свар са воланом...
To je prva igra u koju sam se ikad zaljubio, ta igra je savršena.
Fluidne kontrole, kreativni i apsolutno različiti neprijatelji na svakom nivou, gomila tajni, igra je solidno teška (mada ni blizu koliko originalna Contra), odlična 16x muzika, jednostvno izbezumljujuće zabavna akcija.
« Poslednja izmena: 03. Okt 2010, 12:18:42 od CvijaFaQ »
To je prva igra u koju sam se ikad zaljubio, ta igra je savršena.
Fluidne kontrole, kreativni i apsolutno različiti neprijatelji na svakom nivou, gomila tajni, igra je solidno teška (mada ni blizu koliko originalna Contra), odlična 16x muzika, jednostvno izbezumljujuće zabavna akcija.
Presao sam to na 5 ili 6 razlicitih zavrsetaka. Definitivno najbolja Contra i jedna od najboljih pucakih igara za Sega Mega Drive (uz Alien Soldier i Gunstar Heroes). Postoji i verzija igre u kojoj su svi likove neke vrste robota.
Gotovo ništa....škola me smori da nemam uopšte volje za igrama.....samo ponekad poigram koju partiju MW2 i malo makljaže sa burazom u Mortal Kombatu 4(znam da je igra izašla daleke 97 ali je obožavam i Sub Zeroa i Skorpiona )