A sto je neispravno reci video igrice leba ti ? Igrice i igre su jedna ista rec,odnosno opisuju jedan isti pojam i potpuno je sve jedno kako ce ko da kaze...A i uostalom nije ni vazno.
Да ли стварно мислиш да је нуб онај ко каже "игрица"? Ово за гејмпед се слажем, пошто се свакако разликује од џојстика, ту је грешка очигледна... Али ако мислиш да си на вишем "гејмерском" нивоу од осталих јер говориш "игра", захебао си се, пошто је то тотално небитна ствар... И да, ја такође говорим "игра", а не "игрица"...
Да ли стварно мислиш да је нуб онај ко каже "игрица"? Ово за гејмпед се слажем, пошто се свакако разликује од џојстика, ту је грешка очигледна... Али ако мислиш да си на вишем "гејмерском" нивоу од осталих јер говориш "игра", захебао си се, пошто је то тотално небитна ствар... И да, ја такође говорим "игра", а не "игрица"...
Pogresno si razumeo. I nisam rekao noob vec newbie iz zebancije posto znam coveka. Zna se sta je igrica a sta igra. Tu je bila rec o KOTOR-u. Za gamepad sam naveo primer posto se kod utopie kaze igra i misli se na dve vatre... itd. Ovde nekoliko lika citaju pogresno i misle da sam kazao da rec "igrica" uopste ne treba da postoji. Evo naprimer ovaj cheater iznad mene ne zna ni igra sta je a dosao ovde da podeli misljenje, sad cu neki flame da bacam.