U pravu si nekad je SP stvarno dosadan uzmi Borderlands,sam nikad da zavrsis,ubi boze sacuvaj oderes se dok ga predes a uzmi onda Metro 2033 koji sam ja odigro dva put na expertu u SP.
Nije SP dosadan nego su te igre same po sebi dosadne, a kada se igre preko mreze mnogo je veci fokus na interakciju sa drugim igracima nego na samu igru. Uzmi Counter Strike za primjer...
« Poslednja izmena: 01. Maj 2010, 17:56:02 od Magic Master »
...Јер си много друкчији од свих Јер ти си стална опасност за њих Нешто си ново а не знају шта Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви Њихова слабост само си ти...
Nije SP dosadan nego su te igre same po sebi dosadne, a kada se igre preko mreze mnogo je veci fokus na interakciju sa drugim igracima nego na samu igru. Uzmi Counter Strike za primjer...
Pogledas Bad Company 2, HoN, TF2 i kako posle da se vratis na sp.
Pogledas Bad Company 2, HoN, TF2 i kako posle da se vratis na sp.
Znam, Bad Company sam i pohvalio da je dobar. Ali vecinu tih igara niko ne bi igrao da nema virtuelno drustvo sa kojim ce se redovno okupljati. Mnogo me citav taj koncept podsjeca na facebook...