Dragon Age Origins, prelazim vec drugi put, mnooogoooo zaludnije nego sto sam mislio da ce biti, vredeo je pre-order colector edition svaku paru potrosenu. Ovaj put pokusavam da odradim sve side questove i odradim igru totalno drugacije. Mislim da je BioWare opravdao sva ocekivanja vezana za ovaj naslov.
Nemoj tako, do juce si igrao Fifu i bio protiv PES-a.
Probaj ti samo PES odusevices se koliko je bolji od fife...Siguran sam da je FIFA drugacija na konzoli nego na PC-u ali ne moze nikako ni u kakvom slucaju da se poredi sa PES-om veruj mi,igra je zasigurno jedna od 10 najboljih u svetu do sada,najbolja fudbalska simulacija i ide mi odlicno na 896 RAMA a trazi 1 gigu
Probao sam PES i jeste odlicna simulacija ali sam ipak navikao na Fifu.
The true terrorists of our world do not meet at the docks at midnight, or scream "Allahu Akbar" before some violent action. The true terrorists of our world wear 5000 dollar suits and work in the highest positions of finance, government and business.
prvo sam shizeo sto mi je igra obrnula kontrole na analognim palicama na gamepadu, sad sam se malo smirio kada sam skinuo 1.30 patch koji ovo kao popravlja
Dragon Age, extra igra za sada.. a pokusao sam da igram Force Unleashed i igra je popila uninstal, razocaran sam maximalno, Jedi Academy je minimum 10 puta bolje odradjen od ovoga..