I got banned for having a common sense. Common sense... Not as common as you might think. Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Vec 3-4 god sam bio uspesno izlecen od igranja sve dok nisam probao Assassins creed . Sad sam opet navucen, odigrao sam AC sad igram Fallout 3 i ceka me crysis
izdovoljio sam se burnouta paradise tako da ne igram nista...nista dobro da izadje samo neke trecerazredne gluposti....nema nista dok ne stigne resident evil 5
« Poslednja izmena: 27. Feb 2009, 15:14:47 od Nenad222 »
Zasto bih ostavio igre? Poznajem par likova koji su batalili igre jer su im djeve naredile ... Wtf je to? Zayebato je to kad covek postane kuchka. Igracu igre dok mi se god bude igralo, a nema izgleda da ce se to u skorije vreme promeniti... Oni koji kazu da su igre samo za decu su ograniceni kao poljski WC.
I got banned for having a common sense. Common sense... Not as common as you might think. Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.